reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

Patyczek-wszystkie ciuszki i akcesoria śliczne:),ja troszke ciuszków dostałam po maluszkach koleżanek:)
musimy kupić łóżeczko i sie zastanawiam nad łóżeczkiem z IKEI bo tam maja takie że jak dziecko już samo wchodzi i wychodzi z łóżeczka to tą przednią ścianke ze szczebelkami sie demontuje i jest jako łóżko.Co o tym myślicie?

reklama
Patyczek wyprawka niemal gotowa ;-) Kocyk śliczny, gdzie kupiłaś i za ile?

Ja dzisiaj w nocy do 3 walczyłam na Allegro z aukcjami, szaleństwo normalnie, czuję się jak hazardzistka :-D Były nas trzy i każda próbowała się przebić nawzajem, no ale ceny były tego warte, po 4,5 zł za sztukę a ubranka śliczne. Nie będę wymieniać określeń jakich używałam wobec konkurentek jeśli wygrały, forum mi wykropkuje :-D za to mała dobrze słyszała bo za każdym razem robiła fikołaka :-)

Hope kocyki kupiła moja teściowa w Carrefourze, mały za 29zł a duży za 39zł. teraz na allegro walczę o karuzele na łóżeczko , na razie licytuje za 50zł, ale do soboty pewnie to się zmieni heh.

Ostatnia edycja:
Patyczek ciszki i cała wyprawka super.. Ja muszę pocykać zdjęcia swoim ciuszkom :)

Hope
widocznie się maluchowi podobała adrenalina :):)

patyczku sporo tego..
wszystko śliczne

ja mam takie same śpioszki ja ty na tym 1 zdjęciu tylko że zielone i żółte:tak:

jeden w nich minus że nie są rozpinane w kroku..
i żeby dziecko przebrać tyrzeba rozebrać :dry:

Patyczek91 sliczna wyprawka:) sporo tego:) ale jak tu sie opanowac przed kupowaniem gdy to takie piekne wszystko:)

Oj bardzo ciężko się opanować, nie mogę chodzić po mieście, bo tylko patrze gdzie by tu zajść i coś dokupić. Ostatnio szłam po skarpetki, a wróciłam jeszcze z rożkiem i śpioszkami O_O :-)

reklama
wow ile nowych zakupow :-) mi w sumie do kupienia zostalo lozeczko - jakies proste biale, i przewijaczek, mam upatrzony taki: Kids & Care AS Kids & Care AS jesli go nie bedzie w sklepie to taki: Przewijak komoda wanienka Brevi Acqua polki kolka (1431104461) - Aukcje internetowe Allegro
ciuszkow tez pewnie jeszcze troche dokupie, bo z tego co u was widze to u mnie narazie skromnie :-)
a tak to mamy juz niezly zbior :D tj. wozek, posciel, hustawke, lezeczek, nianie el., butelki avent i laktator, kocyk i rozne drobnostki jak smoczki,szczotke do wloskow itd. :-) wszystko poza wozkiem kupione na allegro narazie te rzeczy sa w polsce i mam je dostac za 2 tygodnie - juz sie nie moge doczekac :-)

Do góry