reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

Bardzo mi się podoba ta seria ecoline bo te kolory takie żywe! Jeszcze nie widziałam u siebie w mieście tego olympic a baaardzo mi się podoba.

Trzeba faktycznie sprawdzić czy emerald nie jest ponury.

reklama
Trochę wam zazdroszczę, że tyle już macie. Takie cudowności :)
My na razie nie za bardzo możemy zamawiać, chociaż moja mama się zaoferowała że u nich w domu może leżeć. Już nie mogę się doczekać łóżeczka, wózka i innych klamotów :)

Ania, Melia, śliczności macie dla dzieci, teraz tylko czekać aż będziecie wstawiać zdjęcia maluszków ubrane i zapakowane w łóżeczka ;-)

Uważajcie na produkty pochodzenia zwierzęcego (koce, kołdry, szczoteczki do włosów, śpiwory), bardzo często uczulają.

hope....więc odradzasz szczoteczki z naturalnego włosia? lepsze są te ze sztucznego?

zanka - nie chce mi się otworzyc to zdjęcie łózeczka:-(

karolka, magglow...piekne ciuszki - bardzo podoba mi się ten pajac w czarno-szare pasy!

magglow....kolorystycznie pasowałoby nam takie łóżeczko do mebli :-), ale juz dostalismy łóżeczko od koleżanki, wiec nie będe wybredna...;-)Podoba nam się w naszym to, że ma zintegrowaną kołyskę (choc nie wiem czy będzie przydatna-jesli malec nie bedzie lubil bujania to zawsze mozna zablokowac kołyskę) i zakrytą szufladę, w której nie będzie się az tak bardzo kurzyć

madzik, X-lander ma małą gondolę ale moja koleżanka kładzie do niej 7 miesięcznego chłopca i jest ok, to niby złudna ta wielkość jest.
magglow, w tych eco-line (koleżanka mi pokazywała u siebie), że ta osłonka jest trochę niska w porównaniu do innych wózków, ale ona spod spodu kocyk wystawia, żeby małej nie wiało.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny śliczne ciuszki, łóżeczka i wszystkie akcesoraia dla maluszków.:-)
Jak człowiek takie maleństwa ogląda to aż mu się sama gęba śmieje:-)

Ciekawa jestem jak to wygląda u Was. U mnie nie miałam za bardzo od kogo dostać rzeczy dla bobasa dlatego wspomogłam się taką stroną jak za0.pl
Uważam, że jest to fantastyczna inicjatywa kiedy ludzie za darmo przekazują sobie zbędne już im rzeczy. Osobiście korzystam z tej stronki oddając i przyjmując. A co wy myślicie o takich sposobach? Jak często z nich korzystacie?

Ja o tej stronie dowiedziałam się od Ciebie i uważam że jest to super inicjatywa, po co wyrzucać niepotrzebne rzeczy bądź trzymać je gdzieś na strychu jak można oddać je osobom, które ich naprawdę potrzebują....:-D

wrzucam na zakupkowy wątek

kiedyś tam właśnie wrzucałam tą samą stronkę dziewczyną..
fajna sprawa żeby móc oddać ciuszki a ktoś kto nie ma kasy moze je przyjąć :-)

Nie wiem, czy tutaj mogę dodać tyle zdjęć. Chciała bym się pochwalić tym co udało nam się kupić przez ostatnie dwa miesiące :-).
Pierwsze zdjęcie: Kompleciki (śpioszki + kaftaniki) na rozmiar 56
Drugie: Duży, mięciutki kocyk :-)
Trzecie: Wanienka (z żółwikiem, bo P jest wielbicielem żółwików:-D) i gąbka do wanienki
Czwarte: 2 bluzeczki, niedrapki, skarpetki, czapeczki
Piąte: Śpioszki, kaftaniki i pajacyk na r.62
Szóste: Body na rozmiar:56,62 i 68
Siódme: Rożek i przybornik na łóżeczko
Ósme: Mały, równie mięciutki kocyk
Dziewiąte: Najnowszy zakup w 5.10.15:Welurowy pajacyk i dresik :-)

To na tyle :-) Jest jeszcze łóżeczko, ale zdjęcie łóżeczka dodałam do tematu "ciepły kącik naszych pociech".

Załączniki

• 10.jpg
    10.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 49
  • 4.jpg
    4.jpg
    35,5 KB · Wyświetleń: 44
  • 5.jpg
    5.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 50
  • 8.jpg
    8.jpg