reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

Hej Hej
Ja bardzo lubię serię żyrafkową łóżeczek firmy Klupś.
Niestety kolorystyka nie będzie pasowała Nam do mebli, a szkoda :-(
Jesteśmy zdecydowani na łóżeczko firmy Drewex, kolekcja Hippo:

zdjęcie

Chciałabym już mieć swojego hipopotamka obok mnie, hihi :-)

reklama
To i ja się pochwalę moimi zdobyczami (część kupiona, część otrzymana od sąsiadki), chociaż to i tak chyba 1/100 tego co mam i jakbym chciała wszystko sfotografować to zasypałabym was zdjęciami.... 4.jpg2.jpg3.jpg1.jpg

Nasz Oskarek dostał też od babci z Polski: kołderkę, poduszeczkę wraz z pościelą i ochraniaczem na łóżeczko, wanienkę, przewijak i rękawiczki niedrapki ale to zrobię zdjęcia następnym razem...

P.s. zapomniałam o materacyku do łóżeczka... :tak:

hej, a ja sie pochwale swoim lozeczkiem ;-) mielismy czekac dwa tygodnie na realizacje zamowienia a tu niespodzianka na drugi dzien przyszlo ;-) moze mi sie uda lepsze zdjecie zrobic to wrzuce.
przewijak mam ten z Klupsia z zyrafka bo z Derewexu mi sie raczej nie podobaly. Z drewexu mam jeszcze posciel, rozek, kocyk i rexcznik zaraz pojde zrobie fotki to wrzuce i pokaze ;-)
Co do wozka to my kupujemy w marcu Implast Bolder Ecoline plus adaptery do fotelika Recaro (fotelik juz kupiony, teraz tylko musi przyjechac z Angli do Polski).
A tak apropo tego wozka to czytalam ze niektore z Waszych znajomych takie mialy, to moze wiecie czy w gondolce nie za bardzo wieje dzieciaczkowi ? bo ta budka jest wysoko postawiona i nie naciaga sie zbytnio na otwor i tak sie zastanawiam czy nie bedzie podwiewac ?

a co do szczoteczek do wlosow to chicco robi z naturalnego. na allegro mozna kupic za jakies grosidła.
Obraz (Large).jpg

karolka85 sliczne masz te ciuszki:) a ten pierwszy komplecik to cudowny:)

magglow wlasnie takie łozeczko bedziemy kupowac dla naszego synka:) sliczne:-)

a oto moja wyprawka ;-)
posciel i rozek z drewexu: Obraz1 078 (Large).jpg pajacyki cieplejsze:Obraz1 049 (Large).jpg komplecik: Obraz1 056 (Large).jpg dresik z C&A Obraz1 022 (Large).jpg 2 kocyki, recznik i spiworek: Obraz1 008 (Large).jpg pajace: Obraz1 044 (Large).jpg Obraz1 001.jpgkomplecik i pajac z tesco, body+spodenki h&m: Obraz1 042 (Large).jpg bodziaki: z C&A i tesco: Obraz1 034 (Large).jpg to na rozmiar 68 cm (spodenki brazowe na 62):Obraz1 012 (Large).jpg
pencil.png

reklama
Do góry