reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

boldery z implastu są fajne (m.in. przekładana spacerówka) i ładne, ale niestety awaryjne i dlatego z ich kupnem lepiej się wstrzymac do chwili narodzin dziecka. moje dwie koleżanki mają i obie reklamowały w pierszym roku uzywania. Jednej odpadło koło, drugiej złamał sie cały stelaż! :szok:

x-landera my kupilismy - po opiniach wielu naszych znajomych - może wg niektórych nie jest to najpiekniejszy wózek (mi i męzowi podobaja się takie proste konstrukcje), ale jest solidny i podobno bezawaryjny (co oczywiście wyjdzie w praniu) ;-)

melia....bardzo mi sie podoba łóżeczko z żyrafka - gdybyśmy nie dostali łóżeczka od kolezanki to na bank bysmy je kupili - słodkie...i ten przewijak tez słodki :-)

ania...bodziaki w paski - super! A powiedz mi czy ta szczoteczka z canpolu ma miękkie i naturalne włosie?

reklama
tak sie zastanwiam, czy w ogóle którakolwiek z tych dzieciecych firm robi szczoteczki z naturalnego włosia...hmmm???

na opakowaniu tej mojej szczoteczki pisze, ze nawet oni robia z naturalnego wlosia musialabym poszukac takiej

ania - sliczne ciuszki.
melia - super prezenty, szczegolnie spiochy misiaczka dziadziusuia:) My tez kupujemy to lozeczko z zyrafka i do tego jeszcze komode z przewijakiem do kompletu:) A czy moglabys zdradzic ile zaplaciliscie za to lozeczko my chyba dzis po nie pojedziemy i mialabym rozeznanie ile w normalnym sklepie kosztuje bo na allegro jest jakis masakryczny rozstrzal cenowy...

My zapłaciliśmy 240 złotych. Na allegro znalazłam nawet za 209, ale w sklepie nie wiedzą kiedy przyja i kiedy moga zrealizować zamówienie. Więc kupiliśmy trochę drożej ale już przynajmniej mamy z głowy. A przewijak jakieś 45 złotych chyba.

reklama
Ania, Melia, śliczności macie dla dzieci, teraz tylko czekać aż będziecie wstawiać zdjęcia maluszków ubrane i zapakowane w łóżeczka ;-)

Uważajcie na produkty pochodzenia zwierzęcego (koce, kołdry, szczoteczki do włosów, śpiwory), bardzo często uczulają.

Do góry