reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
Bra ja też zapisałam sobie tą stronkę z ramką. Tym bardziej widziałam podobną w gazecie a cena sugerowana była 80zł :szok:

Takie też są, ale to już dla mnie lekka przesada w cenie :-D tez nie mogę się doczekać dzidziusia, aż mi się śniło, ze po cichu urodziłam dwa tygodnie przed czasem żeby zobaczyć jak wygląda, i potem nie wiedziałam jak ją ukryć :D

Ania dzięki wysłałam linka siostrze mam nadzieję że mi zamówi, bo ostatnio taka zabiegana jest że jak jej coś na gg napisałam to po tygodniu odczytała.

No i padło na JEDO, cosik takiego 3 w 1 Fyn 4DS JEDO Fotel RECARO gratisy W-Wa DUDEK (1422875027) - Aukcje internetowe Allegro :) tylko że kolor jakiś limitowany i nie ma go tutaj,
no i dodatkowo baza i fotelik recaro
czy to dobry wybór - niewiadomo :)
ale mamy z głowy :) narazie przy rozkładaniu i oglądaniu bardzo chciał wszytsko testować nasz kocur :D

emikaa mam pytanko, bo my takze zastanawiamy sie nad tymi wozkami, wlasciwie tylko te dwa bierzemy pod uwage, tylko nie wiemy ktory ;-( co Cie sklonilo ku Jedo ?
Mojemu mezowi wizualnie bardziej sie podoba Implast, a juz jak sie dowiedzial ze zaczeli robic adaptery do fotelika Recaro to juz praktycznie wybral. Ale wiem ze Jedo wygrywa w niektorych parametrach, np. cicha budka, podnozek, lepsze amory, cena ;-) i tak sie wlasnie waham ktory wybrac.
A i PS. w tym samym sklepie bedziemy kupowac co dalas linka ;-)

Misia89 super dywanik :-) uwielbiam Puchatkowe postaci :-)

emilkaa byłam dzisiaj na spacerze i właśnie zauważyłam ten wózek, od razu mi się spodobał bo miał przekładane siedzisko. Zapamiętałam napisy na konstrukcji no i proszę, to akurat ten wózek. Fajnie wygląda na żywo :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry