reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
Bra ja też zapisałam sobie tą stronkę z ramką. Tym bardziej widziałam podobną w gazecie a cena sugerowana była 80zł :szok:

Takie też są, ale to już dla mnie lekka przesada w cenie :-D tez nie mogę się doczekać dzidziusia, aż mi się śniło, ze po cichu urodziłam dwa tygodnie przed czasem żeby zobaczyć jak wygląda, i potem nie wiedziałam jak ją ukryć :D

Ania dzięki wysłałam linka siostrze mam nadzieję że mi zamówi, bo ostatnio taka zabiegana jest że jak jej coś na gg napisałam to po tygodniu odczytała.

No i padło na JEDO, cosik takiego 3 w 1 Fyn 4DS JEDO Fotel RECARO gratisy W-Wa DUDEK (1422875027) - Aukcje internetowe Allegro :) tylko że kolor jakiś limitowany i nie ma go tutaj,
no i dodatkowo baza i fotelik recaro
czy to dobry wybór - niewiadomo :)
ale mamy z głowy :) narazie przy rozkładaniu i oglądaniu bardzo chciał wszytsko testować nasz kocur :D

emikaa mam pytanko, bo my takze zastanawiamy sie nad tymi wozkami, wlasciwie tylko te dwa bierzemy pod uwage, tylko nie wiemy ktory ;-( co Cie sklonilo ku Jedo ?
Mojemu mezowi wizualnie bardziej sie podoba Implast, a juz jak sie dowiedzial ze zaczeli robic adaptery do fotelika Recaro to juz praktycznie wybral. Ale wiem ze Jedo wygrywa w niektorych parametrach, np. cicha budka, podnozek, lepsze amory, cena ;-) i tak sie wlasnie waham ktory wybrac.
A i PS. w tym samym sklepie bedziemy kupowac co dalas linka ;-)

Misia89 super dywanik :-) uwielbiam Puchatkowe postaci :-)

emilkaa byłam dzisiaj na spacerze i właśnie zauważyłam ten wózek, od razu mi się spodobał bo miał przekładane siedzisko. Zapamiętałam napisy na konstrukcji no i proszę, to akurat ten wózek. Fajnie wygląda na żywo :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry