reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
gag to chyba mamy te same "zboczenia" bo ja naszą szufladę z ubrankami przekładałam, układałam, oglądałam i składałam juz chyba z dziesięć razy ;) I pochwalę się Wam, że ubrankową wyprawkę mamy juz gotową ;) Wczoraj znajomi przywieźli nam ostatnie rzeczy, które kupili dla nas w primarku w Anglii- jaka szkoda, że Polandii nie ma takich cen ;/ kocyki, ręcznik z kapturkiem, śpiworek tez juz kupione, teraz bierzemy sie za resztę :)

Ech, żeby mnie tak ktoś rzeczami dla dziecka oobdarował :sorry2: A u nas dzieci jak na lekarstwo albo dopiero się rodzą i nie wyrosną na czas.
Chociaż tyle, że łóżeczko mamy, że też przez 10 lat go nie wyniosłam :-)

A taki nowy pajacyk sobie sprezentowałam, a co mi tam, mam na ich punkcie świra.
1431517453.jpg

Ja dziś wysłałam męża do Lidla na zakupy z zadanie zakupienia rajstopek i skarpetek bo maja być w promocji... Zobaczymy jak mu wyjdzie - hyh.
Teraz to większość rzeczy z promocji i wyprzedaży staram się upolować bo z kasą słabo na szaleństwa... z ciuszków na ten pierwszy okres brakuje mi kaftaników i jakiś koszuleczek, a tak to już całkiem sporo nazbierałam...

a ja dzisiaj jadę oglądać wózki i inne pierdółeczki :-D
w końcu mój mąż powiedział na zakupy TAK więc zbieram się !
Zobaczymy co tam wyniucham fajnego dla maleńkiego !

Do wieczorka, pa :-)

Ja dziś wysłałam męża do Lidla na zakupy z zadanie zakupienia rajstopek i skarpetek bo maja być w promocji... Zobaczymy jak mu wyjdzie - hyh.
Teraz to większość rzeczy z promocji i wyprzedaży staram się upolować bo z kasą słabo na szaleństwa... z ciuszków na ten pierwszy okres brakuje mi kaftaników i jakiś koszuleczek, a tak to już całkiem sporo nazbierałam...

u na steż była ta promocja kupiłam rajtuzki..
jak możesz napisz jaka cena w pl za nie jest??
ja dałam 2 euro za sztukę rajstopek:tak:

hope
śliczny pajacyk:-)

Kamcia rajstopki 6,99 zł lub trzy pary skarpet w tej cenie.

Moja siostra poleciała dziś z samego rana właśnie do lidla po pieluchy dla małej bo w promocji i się wściekła bo pieluch nie było,parę sztuk w mieszanych rozmiarach ale nie w tych co jej potrzebne. Stwierdziła że ściema z tą promocją,bo była pół godziny od otwarcia więc raczej ludzie nie wykupili. Chciała mi kupić ręczniczek z kapturkiem i z myjką,ale ponoć strasznie sztywny i szorstki:(

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry