reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

kamcia....ale z niego uparciuch ;-)
szczerze mówiąc to nie pamietam jaka była pogoda w maju 2010, ale cos mi sie kojarzy, że ciepło.....no ale na zdjęciach kamci mamy dowód, że było cieplutko :-) mam nadzieje, że w tym roku tez bedzie w miarę ciepły maj... to szybko wyskoczymy z maluchami na spacerek :-)

a i jeszcze jedno.....słodziachna ta Twoja Vi.....czy ona cały czas taka radosna?

wspomniałas o rajstopkach - musze poszperac na allegro i zakupic takie małe rajstopki....uwielbiam jak bobasy smigają w takich rajstopeczkach....zjadłoby sie te apetyczne wałeczkowate nóżki ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
hehe gag każdy mnie pyta czy ona cały czas taka radosna , ale tak własnie jest:tak:
jej uśmiech z twarzy nie schodzi, nawet jak się przewróci to nie płacze tylko się smieje:-p
ale to nie ten temat więc nie bedę się rozpisywać:-D
maj był piękny w zesżłym roku to jest zdjęcie z okolic 1-12 maj bo wtedy byłam w pl
no więc mówię , jak pokupi się same na długi rękaw to dziecko potówekk dostanie:tak:

a mój... taaa uparty jak osiołek:-p
oczywiście na szczęście ciuchy dla dziewczynki mam.. ale chciałam jeszcze coś nowego dokupić a ten mi nie każe:-D:-D:-D
no ale i tak kupię i tak:-D

Kamcia ja w połowie maja zapitalałam w płaszczuw swoje urodzinki do pracy z ciastem i pamiętam,że marudziłam,że pierwszy raz moje urodziny są takie brzydkie!!

Ja pamiętam że ostatnie lato było upalne, zarówno w Polsce jak i w UK. Na początku lipca byłam w PL i były takie upały że w samym stroju kąpielowym praktycznie cały czas chodziłam nawet w nocy było gorąco i okna cały czas pootwierane miałam bo nie było czym oddychać, ale znajomi byli na koniec lipca i trafili na 2 tygodnie zimna i deszczy.

jolek - z tym chłodnym majem masz rację (może zależy jaki region Polski), bo ja też prawie cały miesiąc chodziłam w płaszczyku i sie wkurzałam, że za zimno dla mnie na rower rano do pracy... wtedy jakoś ten wulkan wybuchł i niby dlatego było chłodniej.

reklama
amandae ta ramka jest świetna! :)
jolek puszeczki na odciski też świetne :)

jak ja już nie mogę się doczekac tego bobaska !!! :)))))

Do góry