reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

kamcia....ale z niego uparciuch ;-)
szczerze mówiąc to nie pamietam jaka była pogoda w maju 2010, ale cos mi sie kojarzy, że ciepło.....no ale na zdjęciach kamci mamy dowód, że było cieplutko :-) mam nadzieje, że w tym roku tez bedzie w miarę ciepły maj... to szybko wyskoczymy z maluchami na spacerek :-)

a i jeszcze jedno.....słodziachna ta Twoja Vi.....czy ona cały czas taka radosna?

wspomniałas o rajstopkach - musze poszperac na allegro i zakupic takie małe rajstopki....uwielbiam jak bobasy smigają w takich rajstopeczkach....zjadłoby sie te apetyczne wałeczkowate nóżki ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
hehe gag każdy mnie pyta czy ona cały czas taka radosna , ale tak własnie jest:tak:
jej uśmiech z twarzy nie schodzi, nawet jak się przewróci to nie płacze tylko się smieje:-p
ale to nie ten temat więc nie bedę się rozpisywać:-D
maj był piękny w zesżłym roku to jest zdjęcie z okolic 1-12 maj bo wtedy byłam w pl
no więc mówię , jak pokupi się same na długi rękaw to dziecko potówekk dostanie:tak:

a mój... taaa uparty jak osiołek:-p
oczywiście na szczęście ciuchy dla dziewczynki mam.. ale chciałam jeszcze coś nowego dokupić a ten mi nie każe:-D:-D:-D
no ale i tak kupię i tak:-D

Kamcia ja w połowie maja zapitalałam w płaszczuw swoje urodzinki do pracy z ciastem i pamiętam,że marudziłam,że pierwszy raz moje urodziny są takie brzydkie!!

Ja pamiętam że ostatnie lato było upalne, zarówno w Polsce jak i w UK. Na początku lipca byłam w PL i były takie upały że w samym stroju kąpielowym praktycznie cały czas chodziłam nawet w nocy było gorąco i okna cały czas pootwierane miałam bo nie było czym oddychać, ale znajomi byli na koniec lipca i trafili na 2 tygodnie zimna i deszczy.

jolek - z tym chłodnym majem masz rację (może zależy jaki region Polski), bo ja też prawie cały miesiąc chodziłam w płaszczyku i sie wkurzałam, że za zimno dla mnie na rower rano do pracy... wtedy jakoś ten wulkan wybuchł i niby dlatego było chłodniej.

reklama
amandae ta ramka jest świetna! :)
jolek puszeczki na odciski też świetne :)

jak ja już nie mogę się doczekac tego bobaska !!! :)))))

Do góry