reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

Kubuś jest super:-)

dzisiaj zakupiłam takie cuda dla mojego małego synusia:

1. sweterek H&M, nie mogłam się oprzeć :-)
sweterek H&M.jpg

2. skarpetki które pewnie każda z Was zna i ma :-)
skarpetki H&M.jpg

mogłabym tak cały czas : kupować, kupować i kupować te maleńkie ciuszki :tak:

reklama
może i założysz częściej jak dziewczyny tewierdziły że w niektórych regionach pizgało:tak:
ja czasami tez zakładałam małej sweterki na wieczór

a co do swędzawki nie ten temat , no ale już odpisze że w środę jedziemy do klekarza na pobranie krwi i badania..
zobaczymy

hej! w sobote bylismy u mojej mamy, poszliśmy tam do hurtowni za art. dzieciecymi (ceny maja nawet niższe niz na allegro :szok: spotkałam sie tez z przyjaciółmi - no i.....pojechalismy pustym samochodem, a wrócilismy z całym zapachanym bagaznikiem (dodam, że samochód kombii) i całym zapchanym tylnim siedzeniem!!!!!
Najpierw zakupiliśmy kilka rzeczy w tej hurtowni i w innym sklepie z art. dziecięcymi (m.in. przewijak z pokrowcem, ręczniczki, kilka ciuszków i słodaśne rajstopki), potem okazało sie, że mama zakupiła dla małego dwie torby ciuszków :-).....a na sam koniec przyjaciele tak nas wyprawili, że ledwo zmiescilismy sie do auta. Dostalismy po ich dzieciach: łóżeczko z karuzelą, kilka kompletów poscieli - niektóre były w jeszcze w oryg. opakowaniu, ochraniacze do łóżeczka, poduszkę do karmienia i całe wielgachne pudło ubranek rozm. 56, 62 i 68!!!! ubranek tyle, że spokojnie starczyłoby dla trojaczków!!!! Byłam w ogromnym szoku :-) Bardzo się cieszymy, bo zaoszczędzimy dzięki nim sporo kasy :-) jeszcze mamy pozyczyć od nich monitor oddechu (którego oni w ogole nie uzywali i twierdza, że jest niepotrzebny, ale ja wole mieć bo jestem panikara;-)), leżaczek-bujaczek i pewnie jeszcze cos....aaa i nastepnym razem mamy zabrac jeszcze całe pudło grzechotek :-)
Powiem Wam, że na początku ciąży byłam przekonana, ze wszystko chcemy miec nowe, ale jak zorientowałam sie ile to wszystko kosztuje to jestem szczęśliwa, że mozemy duzo rzeczy dostac lub pozyczyć od znajomych :-) Mam sporo ubranek zakupionych przez nas jakis czas temu i sumując to wszystko sporo zapłacilismy - i jak pomysle, ile miałabym zaplacic za taka ilosc ubranek, jaka dostałam.....o matko!!!! w głowie sie nie mieści ;-) zwłaszcza, że prawie wszystkie rzeczy są firmowe: 5-1-15, disney, h&m, mothercare itd.

gag - to rozumiem najbliższe dni spędzasz oglądając te wszystkie cuda :)
My kupimy zestaw jakiś ubrankowy na allegro używany, ale w sobotę po tym połówkowym kupiliśmy świetny bodziak za 7 zł w C&A (polecam bo mają dużo fajnych przecen). Wypatrzył go mężuś no i musieliśmy kupić, w sam raz takie letnie wesołe kolorki.
A mamusia złapała ciążową spódnicę przecenioną ze 119 na 39 :)

reklama
salsera....wczoraj nie moglam się powstrzymac i zagnałam mojego do robienia obiadu a sama siedziałam i przegladałam ubranka i układałam wg rozmiarów ;-)

to w C&A sa teraz takie przeceny? :szok: koniecznie trzeba sie wybrać ;-)

Do góry