reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
Kamcia gdzie ty miałaś upalne lato?????
a co nie było??:szok:
moja mama mówiła że było , .. zresztą dużo osób...
jak my byliśmy we wrześniu w pl to ja nie wyrabiałam z gorąca.. w maju to samo..
małą niiemal ze nosiłam w samych bodziakach w maju.. zobacz: zdjęcie robione własnie w maju w pl .. mała ma na sobie tylko pampka i przewiewną sukienkę

efcc5f94ef.jpg
inaczej by mi się ugotowała:tak::tak::tak:

A mnie wlasnie wlasnie przyszła paczka:
bobo_szyk: _LUX _WYPRAWKA _62_ Pociąg _Ostatnie (1409839848) - Aukcje internetowe Allegro

nawet mojemu M sie spodobalo i kazal mi zaraz zamowic:-)
śliczna wyprawka:-)
A oto moje pierwsze zakupy, teraz zaczne więcej kupować jak znam płeć :)
Zobacz załącznik 322087Zobacz załącznik 322088
ale będzie strojnisia:-Dsuper
A oto kilka moich ciuszków..

Jeszcze mam kilka bodzików, ale to może następnym razem :tak:

szalejesz....:-p super ciuszki

a ja jestem wściekła na męża mojego:wściekła/y: nie każe mi nic kupowac bo twierdzi ze będzie chłopiec:angry: i że lekarze się mylą:-D
no ale kupiłam w lidlu jedne fajne rajstopki .. a on powiedział ze i tak je sprzedamy:sorry::confused2:
o bluzeczkach nie wspomnę..sa w promocjach te z letniego sezonu a ja nie mogę nic kupić
chyba musze mu do dooopy dokopac:rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
ViKamciaG ale uparciuch z tego Twojego męża...:-) Mi gin na 95% potwierdził dziewczynkę, a i tak kupuje już po mału dla małej:-D Ale bym się zdziwiła jakby był to chłopak;-)

Do góry