reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

A ja odkąd urodził się mój synuś większość rzeczy kupuję przez internet, ale jednak ubrania wolę sobie zmierzyć, ponieważ coś może być dobre rozmiarowo, a niestety może źle leżeć. Jak ktos ma figurę modelki to nie ma sie czego obawiać, a ja raczej boje się ryzykować.;-)

reklama
Noooo figura modelki to już nam chyba nie grozi w najbliższych dniach :D:D:D Ja spodni sobie nie kupuję przez internet, bo jestem też niewymiarowa czyli zadek szeroki a w talii mało. Ale teraz spodnie ciążowe to chyba raczej nie będą kłopotu sprawiać, tak myślę. Zaryzykowałam i powiem wam jak paczka przyjdzie czy się opłaciło.

ja się nie obawiam kupowac w necie, wszystkie rozmiary są podane, wystarczy siebie zmierzyć, z bluzeczkami to już w ogóle luz.

Ostatnio kupilam na allegro 2 nowe bluzeczki ciążowe, ale takie, żebym mogła je nosić po ciąży też. Wszystkie podane wymiary mi pasowały i o zgrozo, jak założyłam sweterek i spojrzałam w lustro, myslałam ze sie popłaczę - widocznie jestem za szczupła, bo przy szyi odstawały mi z oby stron jakby sztywne rogi - masakra!!! dobrze, że mam zdolna mamę i jakoś to zakamuflowała.

Jak znajdę te stronke na allegro z której kupilam, to sie Wam pochwalę.
O, mam:
TUNIKI BLUZKI TRENDY ### KWIATEK PASECZKI (1261266743) - Aukcje internetowe Allegro (ja kupiłam koralową, jest poniżej na obrazku) i ten sweterek, o którym pisałam:
TRENDY ### GŁADKIE SWETERKI -TUNIKI SZPIC (1261268503) - Aukcje internetowe Allegro

także nawet przy bluzeczkach można sie naciąć nie mierząc ich..

ładne ciuszki, ładne :D

Ja znowu z bluzkami mam kłopot, bo jak coś jest w rozmiarze uniwersalnym to dla mnie już odpada najczęściej bo w biuście opięte. A teraz to już na bank :D

marzena to widze że zbiustem masz jak ja...:sorry:
całkiem niewymiarowy do reszty..

zawsze musze kupowac tak..
spodnie:S bluzka L i jeśli nie jest z uciągliwego materuału to mi wisi mi pod biustem...:confused2:

ja przez internet to prawie nic nie kupuję....
zaledwie rzeczy dla dziecka, albo jakieś duperele typu ramki do zdjęć itp

witajcie :)
jestem majowka 2010 i za zgoda Waszej moderatorki chce Was zaprosic na moje aukcje. zostalo mi jeszcze kilka ciuchow ciazowych do sprzedania i sukcesywnie dodaje nowe aukcje z ubrankami po mojej coreczce. beda pasowac akurat na majowe dziecko :)
koszt wysylki to 5zl bez wzgledu na ilosc zakupionych rzeczy, do kazdego zakupu dorzucam jakies ubranko dla dziecka gratis.

Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

pozdrawiam oraz zycze spokojnych ciaz i zdrowych maluchow :)

Oj ja tez jestem internetowa zakupocholiczka, lubie sobie poszperać i trafić na coś fajnego.
Dzisiaj też dostałam sukieneczkę ciążową i dwie bluzeczki i jestem bardzo zadowolona.
Julisia też szukałam takich getrów i nie znalazłam szukałam nawet w sklepach ciążowych i nie było.

reklama
Do góry