reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

oj tak, naprawdę dziewczyny jakie głupoty potrafi kupować się przy pierwszym dziecku, no i warto dowiedzieć się co dają w danym szpitalu, a pajacyki naprawdę super sprawa. całość maluszka zakryta, najwygodniejsza dla nas, bo nie boimy się zapinać, bo wiadomo dużo rzeczy wkłada się przez głowę, no i do porodu dużoooo wody, ja padłam z pragnienia.

reklama
Kupiłam sobie ciuszki na allegro. Takie na teraz i na chwilę jeszcze, zanim trzeba będzie już tylko spodnie z gumą (takie mam 2 pary z pierwszej ciąży więc luzik). Pochwalę się co?
dsc0054mc.jpg

dsc0060tg.jpg
dsc0061bd.jpg
dsc0062zt.jpg
dsc0064se.jpg

dsc0051oo.jpg

Do tego jeszcze w zestawie kilka jakieś 3 bluzki

Załączniki

• dsc0060tg.jpg
    dsc0060tg.jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 57
Ja z kolei straciłam w ostatni weekend 2 godziny na poszukiwanie czegoś sensownego z długim rękawem.
I wieczorem znalazłam w necie fajnie bluzeczki ciążowe.
Spodnie kupowałam w stacjonarnym,ale bluzeczki?czemu nie skoro są odcinane pod biustem,albo wiązane- mają spory zapas w obie strony,więc nie bałam się kupić.

Teraz koleżanki rozpisujecie się o ciuchach dla nas jak swojego posta w którym chwalę się nowymi zakupami, napisałam gdzie indziej? nieładnie... do tej pory tutaj głównie było o dziecięcych zakupach więc jakoś poszłam pisać na innym wątku ;)

ja się nie obawiam kupowac w necie, wszystkie rozmiary są podane, wystarczy siebie zmierzyć, z bluzeczkami to już w ogóle luz.

A do mnie właśnie rzyjechał pan kurier - zamówiłam sobie sweterek w necie. Tylko gapa ze mnie bo zapomniałam kasę pobrać. No i muszę poczekać do jutra

reklama
Teraz koleżanki rozpisujecie się o ciuchach dla nas jak swojego posta w którym chwalę się nowymi zakupami, napisałam gdzie indziej? nieładnie... do tej pory tutaj głównie było o dziecięcych zakupach więc jakoś poszłam pisać na innym wątku ;)
kochana aprzeniosłam Twój post tutaj.. bo właśnie wcześniej wszystkie zaczęłyśmy pisać tu o wszystkich zakupach i dla nas i dla maleństw...
w sumie to taki wątek zbirczy zakupowy.. i wszystkie zakupki tu pasują ;-):tak:

Do góry