reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

A ja przeszukałam cały internet, marzył mi się dres ciążowy ale nic mi się nie podoba. Albo spodnie do bani, albo bluza, albo nie ten materiał albo cena z kosmosu.

Legginsy już mam ale głupio mi je założyć, czuję się, jakbym wyszła w kalesonach albo z gołym tyłkiem...:zawstydzona/y:

reklama
Hope - rozumiem Ciebie z tymi legginsami, haha, bo podobne mam odczucia. Po pierwsze musiałabym pewnie i tak ciepłe rajstopki pod nie włożyć, żeby wyjść na dwór, a poza tym nie wiem jak będę wyglądać - -patyczkowe nogi i duzy brzuch haha
(latem biegałam w legginsach do łydek i czułam sie super, ale teraz??)

choć jak włożyłam je w domu dla wygody, to M był zachwycony;-)
a w ogóle to mają takie możliwości rozciągania w brzuchu, że brzuch z trojaczkami by sie zmieścił:-D

a jak wczoraj patrząc w lustro troszkę marudziłam, że chude nóżki, patyczki ręce i cooooraz większy brzuch, to M całkiem serio powiedział, że inne mogą mi zazdrościć takiej figury:-), ogólnie wciąż twierdzi, że coraz bardziej mu sie podobam... i jak go nie kochać??

ale myślę może też o takich legginsach imitujących jeansy. ma któraś z Was??

ja z legginsami mam podobnie jak hope i lepi :-D
tym bardziej ze noszę rzomiar buta 38-39 i patykowate nogi...
a duże cycki.. to w leginsach z daleka wyglądałabym jak w rajstopach:sorry:
dlatego nie nosze , chyba ze na to zakłądam spódniczkę :-D

Hope -
ale myślę może też o takich legginsach imitujących jeansy. ma któraś z Was??

Ja mam legginsy imitujące jeansy, zamowione na aukcji allegro i nie polecam. Trafiłam na jakiś strasznie sztuczny materiał, że nie wychodze w nich nawet godziny, bo zadrapalabym nogi na śmierć... Pewne gdybym dotknęła najpierw materiału to bym nie kupila, ale jestem z malej miejscowosci i u nas dopiero zaczynaja oswajac sie z nazwa legginsy. Do pewnego czasu jak chodzilam po sklepach i pytalam o legginsy to ekpedientki na mnie dziwnie patrzyly... Teraz juz jest latwiej, ale zwykle czarne dostac to juz jest sukces....

A ja dzisiaj wyhaczyłam w sklepiku istne cudo-fioletową sweterkową tuniczkę z białym wzorkiem,zakońćzoną golfikiem. Zapłaciłam 52zł, i muszę powiedzieć,że świetny uciągliwy materiał-od razu poszłam w niej do gina-fajnie oplatała brzuszek :)

ja chciałam leginsy do takich sweterków za pupę, i wtedy kozaki oficerki, ale zostanę przy mega grubych ciążowych rajstopach.

reklama
Ciekawa jestem kiedy zaczniemy tu pisać o pierwszych zakupach dla naszych maluszków, sama radość:-D
U mnie jak bedzie córcia to większość zakupów odpada, ale jak będzie synuś to sobię poszaleję.
Narazie zamierzam na początku grudnia kupić fotelik pasujący do mojego wózka, miałam ale oczywiście sprzdałam, gondolę też miałam i sprzdałam mam tylko spacerówkę bo Madzia w niej jeżdzi:-)
Oczywiście cały czas szukam na allegro bo chcę kupić używane, ale jeszcze się nie zdecydowałam na kolor.

Do góry