reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
co prawda ta jest po angielsku:sorry2: ale i tak się przyda nauka skoro tu mieszkamy...
a nie patrzyłam na to jako na pchacz bo Vi przecież sama chodzi tylko na ilośc przycisków które mogą zainteresowac małą...

na roczek w sumie nie ma takich zabawek , żeby szybko się nie znudziły były kolorowe i posłuzyły na długo...:sorry2:
a to takie w sam raz...
pogra sobie , pewnie lalki powozi.. haha szukałam czy w pl jest ale nie znalazłam tego...:no:

wogóle jak sobie pomyslę.. jak będzie druga dzieczynka to ja nie wiem co myu jej będziemy kupować np na święta i urodzinki jak w sumie wszystko będzie miała po Vi ....:-D
co innego dla chłopca...

A ja mam problem co kupić mojemu prawie dwu rocznemu braciszkowi :baffled:. Chodzę po sklepach ale zamiast patrzeć na zabawki dla niego oglądam ciuszki dla mojej dzidzi. Już dzisiaj kupiłam małe buciki, w takim miodowym kolorze:-D i jestem zachwycona. A co Małemu kupić, nie mam pojęcia. Pewnie znajdę jakiś fajny samochodzik, bo bardzo lubi "brum brum".

wogóle w pl to mnie ceny zabawek przerażają:baffled:

jak patrzyłam i porównywałam.. to u mnie kupię zabawkę za powiedzmy niecałą dniówkę... a w pl... tą samą zabawkę za tygodniówkę.. albo czasedm nawet i dwie (w zależności od zarobków):baffled:

reklama
ocho, zaczyna się temat wózkowy :-)

Poziomki wózeczek super, bo jak na bliźniaczy to bardzo zgrabny. I ten kolor :happy2: Tylko że to spacerówka zdaje się tylko?

Do góry