reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

Salsera dla malucha na takie bodziaki gdzieś się kiedyś natknęłam na allegro. Co do koszulek dla dorosłych to zapytam siostry skąd ona zamawiała, bo wiem,że z mężem gdzieś przez neta zamawiali dla siebie z napisami.
Poza tym u mnie w mieście jest sklep z ciuszkami dla maluchów z napisami,ale nigdy tam nie wchodziłam..muszę się przejść i obadać sprawę,ale że mieści się na najdroższej ulicy w Gdyni to podejrzewam,że ceny będą gigantyczne :(

reklama
salsera ja zdecydowanie kupię taki monitor, uważam że na wielu rzeczach możemy oszczędzać ale nie na bezpieczeństwie dzieci, poszukaj może na ebay w UK koszt przesyłki nie jest taki duży a są dużo tańsze do 30 funtów (144zł) możesz już kupić i wyślą co za granicę.

emkaa - fajny wózek wybraliście. My też się skłaniamy ku firmie Jedo, ale jeszcze z miesiąc poczekamy.

matusia - cudne te ubranka z Pepco, a psiak jeszcze cudniejszy :-) Zaraz poszukam w necie gdzie mam najbliższy taki sklep.

Przeglądałam nową ulotkę z Lidla od 31.01 - będą pieluchy pampers w promocji, śpiworek, rajstopki i torba na akcesoria do przewijania. Mam ochotę się przejść, tylko ciekawe czy uda się na coś trafić ;-)
Odnośnie pieluch, to ostatnio zakupilismy paczkę new born, wiem że to bardzo wcześnie, ale jakoś tak wyszło :-D

Salsera, no rewelacja poprostu. Swoją drogą, ja też natknęłam się na śmieszne mamusine koszulki (wpisywałam maternity t-shirts itd.), i bardzo żałuję że właśnie śmiesznych nie ma w pl...
ypra - też mam cicho skrytą paczkę new born, nie wiem co mnie natchnęło :rofl2:przecież się nie zmarnuje :D

ooo!!!!!!!! musze koniecznie musze znalezc ta pierwsza koszulke dla mojego! idealnie do niego pasuje :-D

pochwale sie wam co dzis kupilam :-)

Załączniki

• 031_800x533.jpg
    031_800x533.jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 54
  • 032_800x533.jpg
    032_800x533.jpg
    11,7 KB · Wyświetleń: 53
  • 034_800x533.jpg
    034_800x533.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 55
  • 035_800x533.jpg
    035_800x533.jpg
    15 KB · Wyświetleń: 60
  • 036_800x533.jpg
    036_800x533.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 58
  • 030_800x533.jpg
    030_800x533.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 57
  • 033_800x533.jpg
    033_800x533.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 54
sylwia....podobaja mi sie bluzy w paski i te pajacyki - gdzie kupowałas?

jolek...koniecznie musze mieć tego bodziaka z napisem: "mama ma zawsze racje"!! REWELACJA ;-)

reklama
Sylwia piękne ciuszki:)

Matusia
jeśli chodzi o wybór pomiędzy XA a XQ to przede wszystkim zadecydowało to, że spacerówka XQ ma przekładane siedzisko, dla mnie to ważne, żeby mieć takiego 6 m-ego szkraba na widoku. No i osobiście z wyglądu bardziej nam się podobał od XA. A tak to te wózeczki na prawdę są bardzo podobne do siebie. My kupiliśmy z fotelikiem X-car..

Do góry