reklama
Alex2712
Fanka BB :)
Ewcia ale mi chodzi o podwyżkę samego producenta tych wózków, po prostu producent sam zadecydował o wzroście cen o 10%. A jeśli chodzi o te ubranka to rzeczywiście maja wskoczyć z 8% na 23% ale z tego co przeczytałam przed chwilką to ma to wejść w życie nie w lutym a w lipcu- pewnie rząd nie wyrobi się z uchwaleniem nowej ustawy.
ewcia3004
Nadzieja umarła...
Alex- a no chyba że o producencie mowa, sorki...
właśnie szukam o tej podwyżce 15% i na razie znalazłam, że w lutym...
no i u nas na stronie jednego sklepu jest, że od 1 lutego podwyżka z 8 na23%
znalazłam już, że od lipca
no to czyli sklep u nas kłamie...
zmienili już na lipiec )
chociaż tyle, że jeszcze załapiemy się na ten niższy vat )
właśnie szukam o tej podwyżce 15% i na razie znalazłam, że w lutym...
no i u nas na stronie jednego sklepu jest, że od 1 lutego podwyżka z 8 na23%
znalazłam już, że od lipca
no to czyli sklep u nas kłamie...
zmienili już na lipiec )
chociaż tyle, że jeszcze załapiemy się na ten niższy vat )
Ostatnia edycja:
No i jaki chwyt marketingowy mieli, yh.. A mnie udało upolować trampeczki wojskowe co by Tatuś-Żołnierz dumny z Córy był: Buciki wojskowe 0-3 m-ce Primark (1413652702) - Aukcje internetowe Allegro
mandrzejczuk
u mnie tez x-lander do 31 stycznia tlyko po starej cenie, ale jak dobrze, ze z tymi ciuszkami do chociaz do lipca nie podniosa. Mi dzisiaj przyszedl dresik z allegro z koszulka za cale 9.99zl
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
Matusia
Alex, ja też marzę o tym wózku i ten kolor mi się podoba naj, ale nie wiem czy kupić XA czy XQ jak Ty, no i nie wiem, czy będę miała chłopca, czy dziewczynkę więc z kolorem czekam. A Ty czym się sugerowałaś wybierając XQ? Kupiłaś gondole i spacerówkę tylko, czy fotelik też?
Nie wie, czy w Waszych miejscowościach są sklepy Pepco i TextilMarket, ale ogladałam tam dziś ubranka i są super. Bodziaki w Pepco są po ok 6 zł z fajnego materiału. Nie wiem, co bedzie po wypraniu, ale wydaje mi się , że super będą. Gdybym wiedziała, że będę miała córcię, to były super różowe aplikacje. W Textil natomiast są kaftaniki za 6,99 zł, śpioszki za ok 8 zł z fajnymi aplikacjami i napisami. Są też fajne kompleciki. Czasem trafiają się tam rzeczy z wyciętą metką znanych firm, świetne gatunkowo, a tanie - wiem, bo dla starszego nieraz udało mi się kupić. Chcecie, to wkleję fotki dzisiejszych zakupów.
Nie wie, czy w Waszych miejscowościach są sklepy Pepco i TextilMarket, ale ogladałam tam dziś ubranka i są super. Bodziaki w Pepco są po ok 6 zł z fajnego materiału. Nie wiem, co bedzie po wypraniu, ale wydaje mi się , że super będą. Gdybym wiedziała, że będę miała córcię, to były super różowe aplikacje. W Textil natomiast są kaftaniki za 6,99 zł, śpioszki za ok 8 zł z fajnymi aplikacjami i napisami. Są też fajne kompleciki. Czasem trafiają się tam rzeczy z wyciętą metką znanych firm, świetne gatunkowo, a tanie - wiem, bo dla starszego nieraz udało mi się kupić. Chcecie, to wkleję fotki dzisiejszych zakupów.
Matusia
reklama