Ja równiez miałam mieszane uczucia ale aukcje pokazała mi kuzynka która korzystała z tego kokoniku i jej córcia niesamowicie sie w nim uspakajała w UK polecaja to pediatrzy, zaryzykowalam ale poza tym bardzo mi się podoba Intuicja mówi ze sie sprawdzi.
reklama
sylwia_
Fanka BB :)
no wlasnie ciekawe czy dziecku bedzie w tym wygodnie, ale patrzac nafotki to rzeczywiscie urocze :-) jak takie male fasolki
a w temacie zakupowym to zamowilam na allegro kilka par polspioszkow w roznych rozmiarach za 7,90 i 10 zl nie ma obawy ze sie zniszcza, bo pewnie szybciej dzidzia wyrosnie
a w temacie zakupowym to zamowilam na allegro kilka par polspioszkow w roznych rozmiarach za 7,90 i 10 zl nie ma obawy ze sie zniszcza, bo pewnie szybciej dzidzia wyrosnie
Uuuuuuuuu ale tu naskrobałyście w życiu nie nadrobię
My zaczęliśmy już wyprawkę dla Wojtusia Mamy już kilka sztuk body z mothercare, wypasione ogrodniczki i dresik z H&M:-)
Dzisiaj wskoczyłam do ciuchlandu i wygrzebałam 2 fajne pajacyki
A i dla siebie kupiłam 2 nowe staniczki z mothercare do karmienia, jeden biały a drugi czarny za 20 zł i jestem bardzo szczęśliwa z tego zakupu
Dzisiaj wybraliśmy też wózeczek i gdzieś za miesiąc zamawiamy tak żeby w kwietniu już był... Zaraz Wam pokaże... Transporter 2w1 Sand i do tego fotelik Maxi-cosi:-)
No... to tyle:-)
My zaczęliśmy już wyprawkę dla Wojtusia Mamy już kilka sztuk body z mothercare, wypasione ogrodniczki i dresik z H&M:-)
A i dla siebie kupiłam 2 nowe staniczki z mothercare do karmienia, jeden biały a drugi czarny za 20 zł i jestem bardzo szczęśliwa z tego zakupu
Dzisiaj wybraliśmy też wózeczek i gdzieś za miesiąc zamawiamy tak żeby w kwietniu już był... Zaraz Wam pokaże... Transporter 2w1 Sand i do tego fotelik Maxi-cosi:-)
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
misia fajny wózek fajnie się składa
choć tak trochę kosmicznie wygląda
choć tak trochę kosmicznie wygląda
Ja całe dnie siedze na allegro i ogladam ciuszki, wozki, posciele i pokoiki dla malenstwa Najchetniej wszystko bym juz kupila i przygotowała, ale chyba jeszcze troche za wczesnie ..
Na razie wyhaczam na allegro jakies uzywane ciuszki za fajna cene . Kupiłam już:
jeansy +bluzeczka (1397138030) - Aukcje internetowe Allegro
no kurcze ta cena mnie powaliła, przyszla juz paczuszka, zarowno spodnie jak i bluzeczka sa w swietnym stanie , nic tylko szukac dalej
I nastepny extra okazyjny zakup:
NEXT, GEORGE, GAP- Super zestwik 35 szt.- 0-6M (1391263173) - Aukcje internetowe Allegro
Tez juz wszystko czeka w szafie, mowie wam jakie te sukienusie sa slodkie ! Zadowolona jestem bardzo
A z nowych rzeczy to na razie dodaje do obserwowanych, sporo juz mam upatrzonych. Wasze zakupy tez mi pomogly, np body z mothercare tez mi sie spodobaly
A lozeczko bedziemy mieli ciemne , bo meble mamy takie. Na poczatku chcielismy białe bo jest slodkie, ale teraz zmienilismy zdanie na bardziej nowoczesne. Oczywiscie z szuflada A posciel bedzie taka:
Podobala mi sie tez ta co Mandrzejczuk, tylko bezowa, ale w naszej sypialni jest duzo bezu i brazu, dlatego chcemy ja troche ozywic
A wozek powiem wam szczerze ze zaden mi sie nie podoba, te wszystkie nowoczesne trojkolowe czy jakies inne.. najlepsze byly kiedys te klasyczne, te mi sie bardzo podobaja. Takie eleganckie np. inglesina classica Inglesina Classica Balestrino (bialo-granatowa)Tylko ta cena niestety nie na nasza kieszen. Za to znalazłam polski wozek Roan Marita, za bardzo rozsadna cene i parametry tez ma ok, duzo poszperałam na forum i jest stabilny i wygodny dla dzidzi :
Roan Marita 19sk Na razie nic go nie przebija, chyba ze cos znajde takiego klasycznego
Na razie wyhaczam na allegro jakies uzywane ciuszki za fajna cene . Kupiłam już:
jeansy +bluzeczka (1397138030) - Aukcje internetowe Allegro
no kurcze ta cena mnie powaliła, przyszla juz paczuszka, zarowno spodnie jak i bluzeczka sa w swietnym stanie , nic tylko szukac dalej
I nastepny extra okazyjny zakup:
NEXT, GEORGE, GAP- Super zestwik 35 szt.- 0-6M (1391263173) - Aukcje internetowe Allegro
Tez juz wszystko czeka w szafie, mowie wam jakie te sukienusie sa slodkie ! Zadowolona jestem bardzo
A z nowych rzeczy to na razie dodaje do obserwowanych, sporo juz mam upatrzonych. Wasze zakupy tez mi pomogly, np body z mothercare tez mi sie spodobaly
A lozeczko bedziemy mieli ciemne , bo meble mamy takie. Na poczatku chcielismy białe bo jest slodkie, ale teraz zmienilismy zdanie na bardziej nowoczesne. Oczywiscie z szuflada A posciel bedzie taka:
Podobala mi sie tez ta co Mandrzejczuk, tylko bezowa, ale w naszej sypialni jest duzo bezu i brazu, dlatego chcemy ja troche ozywic
A wozek powiem wam szczerze ze zaden mi sie nie podoba, te wszystkie nowoczesne trojkolowe czy jakies inne.. najlepsze byly kiedys te klasyczne, te mi sie bardzo podobaja. Takie eleganckie np. inglesina classica Inglesina Classica Balestrino (bialo-granatowa)Tylko ta cena niestety nie na nasza kieszen. Za to znalazłam polski wozek Roan Marita, za bardzo rozsadna cene i parametry tez ma ok, duzo poszperałam na forum i jest stabilny i wygodny dla dzidzi :
Roan Marita 19sk Na razie nic go nie przebija, chyba ze cos znajde takiego klasycznego
Ostatnia edycja:
_Roszpunka_
daria super te cuszki z nexta.. no i pościel
a wóżek chyba bym z tych 2 wybrała ten czarny ten drugi
a wóżek chyba bym z tych 2 wybrała ten czarny ten drugi
Żelka
Fanka BB :)
Uuuuuuuuu ale tu naskrobałyście w życiu nie nadrobię
Wózek widziałam na żywo, bardzo fajny, łatwo się prowadzi i generalnie nie ma sie do czego przyczepić po za kolorami, które jakoś do mnie nie przemawiają i piankowymi kołami na które ja nie mogę sobie pozwolić bo sie popsują po 2ch kursach do teściów
Dariaa widzę,że mamy podobny gust co do wózków też mi sie INGLESINA podoba ale cena powala, dlatego obstawiam Roan Marita albo Skórzana Ekskluzywna Ballerina + Fotelik,Gratisy! (1377275085) - Aukcje internetowe Allegro
_Roszpunka_
ja nie wiem czemu mi się te wózki nie podobają
znaczy wózek mi się podoba ale te kosze,.. zdają mi się staroświeckie
tylko mnie nie zabijcie za to
ale kurde mi się mało rzeczy tak naprawdę podoba..
jestem strasznie wybredna
znaczy wózek mi się podoba ale te kosze,.. zdają mi się staroświeckie
tylko mnie nie zabijcie za to
ale kurde mi się mało rzeczy tak naprawdę podoba..
jestem strasznie wybredna
reklama