reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

ja tez chcialam lozeczlo z zyrafka, jednak one sa tylko w ciemnym kolorze, a my sypialnie mamy w ciut jasniejszym odcieniu brazu z dodatkiem bialego, wiec albo bedzie zwykle brazowe albo biale, chocia zmi to bez roznicy, bo i tak chce kupic baldachimek, ktory zasloni boki lozeczka

Uploaded with ImageShack.us

wozek bedzie na stowe X-lander XA turkusowy ;-) a ciuszkow mam juz tyle, ze bodziakow to chyba na cale lato mi wystarczy, no i musze je przeniesc do innej szafki, bo w tej komodzie juz sie nie mieszcza

reklama
mandrzejczuk - ja do ulubionych zapisałam sobie pościel z tej serii oraz zasłonki do kompletu. Jakos bardziej mi się podobają niż takie bardzo kolorowe :)

ja tez chcialam lozeczlo z zyrafka, jednak one sa tylko w ciemnym kolorze, a my sypialnie mamy w ciut jasniejszym odcieniu brazu z dodatkiem bialego, wiec albo bedzie zwykle brazowe albo biale, chocia zmi to bez roznicy, bo i tak chce kupic baldachimek, ktory zasloni boki lozeczka

Uploaded with ImageShack.us

wozek bedzie na stowe X-lander XA turkusowy ;-) a ciuszkow mam juz tyle, ze bodziakow to chyba na cale lato mi wystarczy, no i musze je przeniesc do innej szafki, bo w tej komodzie juz sie nie mieszcza

mam identyczną pościel tylko że w kolorze kremowym z dodatkami ciemny brąz:tak: jest super, nie spiera się ,.. i wogóle wszystko mi się w niej podoba:-D

mandrzejczuk też mam podobna pościel gdzieś w ulubionych dodaną, fajnie że dziewczyny mówią że trwała i się nie spiera. My też już na 99 % kupujemy x-landera XA kolor volcano - z racji tego ze drogi w moim miescie to masakra, a wokol domu teściów to już całkiem sam gruz - z resztą słyszałam same pochlebne opinie na temat tego wózka. Sama go już macałam i mimo wagi super lekko się prowadzi i poprostu mi się podoba wizualnie - narazie zdecydowaliśmy sie na taką opcje ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: X-lander XA spacerowy + fotelik/minigondolka Mutsy PRIMA fotelik rozkładany na płasko , ale jeśli któreś dziadki wedle zwyczaju będą chciały się dołożyć to pewnie kupimy ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: X-lander XA (4w1) głęboko-spacerowy + Maxi Cosi CABRIO FIX + baza EASY BASE 2 ;-)

oo... mi tez sie podob ta posciel mandrzejczuk i kamci, jest poprostu sliczna! taka delikatna i wydaje mi sie ze bardziej pasuje do takiej kruszynki niz cos w krzykliwych kolorach :-p

żelka sprawdź na allegro, tam możesz taniej dostać taki wózek. swoja drogą my tez się na niego czaimy ;) tylko co do koloru jeszcze nie wiemy, no i nażywo musimy najpierw sprawdzić.

Zauroczył mnie i choć to dosyć drogi gadget nie potrafiłam sie oprzeć pokusie i kilka dni temu zamówiłam, dziś dotarł i jestem super zadowolona wybrałam wersje bezowa bez polara w rozmiarze 1 jest cudny ;) Celeb Slings SWADDLE POD * BABY BLANKET * SLEEPING BAG on eBay (end time 25-Jan-11 17:41:22 GMT)
179972294_o.jpg

fajne są kosze,jak ktoś urządza pokoj dla maluszka w stylu bajkowym- to będzie napewno pięknie , ale ja się skłaniam jednak do kołyski, chyba nawet już się zdecydowałam:-D Będzie stała pewnie w naszej sypialnii

Ja podobnie zakochałam sie w kołyskach właśnie ZEN jest w moim guście choć ta z coneco tez ma duzo uroku Coneco Kołyska Simply City - porównanie cen w sklepach internetowych co myślicie o kolyskach, czy to nie jest przerost formy??

reklama
Do góry