reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

ja tez chcialam lozeczlo z zyrafka, jednak one sa tylko w ciemnym kolorze, a my sypialnie mamy w ciut jasniejszym odcieniu brazu z dodatkiem bialego, wiec albo bedzie zwykle brazowe albo biale, chocia zmi to bez roznicy, bo i tak chce kupic baldachimek, ktory zasloni boki lozeczka

Uploaded with ImageShack.us

wozek bedzie na stowe X-lander XA turkusowy ;-) a ciuszkow mam juz tyle, ze bodziakow to chyba na cale lato mi wystarczy, no i musze je przeniesc do innej szafki, bo w tej komodzie juz sie nie mieszcza

reklama
mandrzejczuk - ja do ulubionych zapisałam sobie pościel z tej serii oraz zasłonki do kompletu. Jakos bardziej mi się podobają niż takie bardzo kolorowe :)

ja tez chcialam lozeczlo z zyrafka, jednak one sa tylko w ciemnym kolorze, a my sypialnie mamy w ciut jasniejszym odcieniu brazu z dodatkiem bialego, wiec albo bedzie zwykle brazowe albo biale, chocia zmi to bez roznicy, bo i tak chce kupic baldachimek, ktory zasloni boki lozeczka

Uploaded with ImageShack.us

wozek bedzie na stowe X-lander XA turkusowy ;-) a ciuszkow mam juz tyle, ze bodziakow to chyba na cale lato mi wystarczy, no i musze je przeniesc do innej szafki, bo w tej komodzie juz sie nie mieszcza

mam identyczną pościel tylko że w kolorze kremowym z dodatkami ciemny brąz:tak: jest super, nie spiera się ,.. i wogóle wszystko mi się w niej podoba:-D

mandrzejczuk też mam podobna pościel gdzieś w ulubionych dodaną, fajnie że dziewczyny mówią że trwała i się nie spiera. My też już na 99 % kupujemy x-landera XA kolor volcano - z racji tego ze drogi w moim miescie to masakra, a wokol domu teściów to już całkiem sam gruz - z resztą słyszałam same pochlebne opinie na temat tego wózka. Sama go już macałam i mimo wagi super lekko się prowadzi i poprostu mi się podoba wizualnie - narazie zdecydowaliśmy sie na taką opcje ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: X-lander XA spacerowy + fotelik/minigondolka Mutsy PRIMA fotelik rozkładany na płasko , ale jeśli któreś dziadki wedle zwyczaju będą chciały się dołożyć to pewnie kupimy ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: X-lander XA (4w1) głęboko-spacerowy + Maxi Cosi CABRIO FIX + baza EASY BASE 2 ;-)

oo... mi tez sie podob ta posciel mandrzejczuk i kamci, jest poprostu sliczna! taka delikatna i wydaje mi sie ze bardziej pasuje do takiej kruszynki niz cos w krzykliwych kolorach :-p

żelka sprawdź na allegro, tam możesz taniej dostać taki wózek. swoja drogą my tez się na niego czaimy ;) tylko co do koloru jeszcze nie wiemy, no i nażywo musimy najpierw sprawdzić.

Zauroczył mnie i choć to dosyć drogi gadget nie potrafiłam sie oprzeć pokusie i kilka dni temu zamówiłam, dziś dotarł i jestem super zadowolona wybrałam wersje bezowa bez polara w rozmiarze 1 jest cudny ;) Celeb Slings SWADDLE POD * BABY BLANKET * SLEEPING BAG on eBay (end time 25-Jan-11 17:41:22 GMT)
179972294_o.jpg

fajne są kosze,jak ktoś urządza pokoj dla maluszka w stylu bajkowym- to będzie napewno pięknie , ale ja się skłaniam jednak do kołyski, chyba nawet już się zdecydowałam:-D Będzie stała pewnie w naszej sypialnii

Ja podobnie zakochałam sie w kołyskach właśnie ZEN jest w moim guście choć ta z coneco tez ma duzo uroku Coneco Kołyska Simply City - porównanie cen w sklepach internetowych co myślicie o kolyskach, czy to nie jest przerost formy??

reklama
Do góry