reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

malo u mnie sklepow stacjonarnych, wybor slaby o cenach juz nie wspominajac, tak wiec troche ciuszkow i rozne mniejsze rzeczy kupie na allegro i wpakuje znajomej w auto :crazy:
jak narazie zamowilam: DISNEY PAJACYKI KUBUŚ PUCHATEK 2 SZT, 0-3 M, 62 C (1411799350) - Aukcje internetowe Allegro
DISNEY PASTELOWE BODY 7 SZT. 0-3 MIES, 62 CM (1403544823) - Aukcje internetowe Allegro
i e_d WYPRAWKA NIEMOWLĘCA 6-częściowa roz.56 MIX (1405934889) - Aukcje internetowe Allegro komplecik z misiakiem i z krokodylem :-)
lozeczko kupimy tez przez internet ale juz tu z norweskiego sklepu, takie najzwyklejsze, z materacem w komplecie: Barnas Hus - Alva sprinkelseng med madrass ~ Barnerom ~ Mye seng for pengene! cena masakryczna, 500zl :/ ale to najtansze jakie znalazlam :-D
teraz trwa u nas w domu debata nad wozkiem :happy:

Ostatnia edycja:
reklama
sylwia a nie macie Ikei?? tam sa tanie łóżeczka...
albo zamówcie z pl kurierem niech wam doślą..

ta wyprwka jest świetna , ten pierwszy kolor co jest z zieloną lamówką super:tak:

a te pierwsze body to szczerze ... drogie troche:szok:

Alex ubranka zakłada sie od czubka główki potem rączki-to nie jest takie trudne;-) chociażjak po takiej przerwie miałam Gabito miałam trochę stracha:tak:

Witam.

Widzę temat wózków był. U nas narazie ja tylko się interesuję tym tematem. Ale poprzednio też tak było a jedynie potem na żywo mój miał uwagi :) Ale wybraliśmy dobrze. Ja na chwilę obecną ciągle przy Tutku (nie wiem gdzie składany ale sprawdzę :D). X-lander jest fajny ale nie doczytała nigdzie czy ma amortyzatory z tyłu a przy poprzednim wózku to było fajne rozwiązanie i nie chcę z tego rezygnować bo przy podjeżdżaniu na krawężniki to się przydaje.

Łóżeczko mamy tylko będzie stało w innym pokoju niż poprzednio a jest jasne (takie surowe drewno) a marzy mi się je przebejcować na np. teek - bardziej będzie pasować do naszych mebli. Zobaczymy czy mi w sklepie doradzą coś do malowania co będzie bezpieczne. Ale mam ochotę na malowanko :D Sprawdziłam już, że komodę z szufladami do naszych mebli da się dokupić.

Poducha-rogal mi się podoba :D Już teraz jak chcę leżeć na boku to muszę sobie podkładać kawałek kołdry pod brzuch bo mnie ciągnie :( A lepiej już nie będzie. No i widziałam zdjęcia jak fajnie można sobie pomóc tą poduchą przy karmieniu a u mnie to będzie też przydatne bo przecież mam mieć CC i miałabym wygodne oparcie przy karmieniu. Jak leżałam w szpitalu to dziewczyna na łóżku obok miała podobną poduchę i bardzo sobie chwaliła. Pomyślę jeszcze ale narazie mi się podoba.

Co do bodziaków to miałam przeróżne. I takie przez główkę (ale teraz będę szukać takich z guziczkiem czy zatrzaskiem na ramionku bo wciąganie denerwowało dziecko), chwila i człowiek wprawy nabierał. Tylko potem przy rehabilitacji nam nasza pani odradzała ubranka przez główkę. Miałam też takie zapinane na brzuszku gniotą brzuszek) i takie kopertowe (gniotą boczki). Każde zapięcie będzie miało minusy. Dlatego ja kupiłam z różnymi zapięciami i do różnych celów.

Kamcia - jest ikea, ale daleko...nie oplaca sie jechac i to w dodatku w takim czasie snieg, lod na drogach;/ a kurier z polski tutaj napewno duzo wiecej by wyszedl niz kupione na miejscu, wiec sie nie opyla :baffled:
no ale wsumie podoba mi sie taki prosty styl wiec nie ma wiekszego problemu :-D
a body 40zl na 7 sztuk, pajacyki za 15 szt. to chyba nie taka zla cena?

marzena u mnie małą bardziej denerwowałyn znów te zapinane, bo zanim je zapięłam ona się wściekała.
.przez główkę szło szybko i już....

wisienka super bluza:-)
sylwia łóżeczko zawsze możecie kupić później:tak:
jak ja porównywałam ceny nasze z cenami z pl.. to łózeczka wychodziły taniej + kurier
to wychodziły na to samo..
ale ładniejsze więc zamawiałam z pl wszystko:p

sylwia - śliczne te bodziaki. Oczywiście kupiłam, nie mogłam się powstrzymać :-)

Polarek fajny, ale wolałabym już chustę. Cena porażająca :szok:

ypra ten polarek to się nakłada na zachustowane dziecko żeby niby cieplej było.. hehe
i żeby dziecko było opatulone grubiej;-)
więc chusta pod polarkiem :-p
zobacz nawet 1 zdjęcie kobieta w kremowym polarku .. a pod spodem wystaje zielona chusta..

reklama
Do góry