reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
Ja raczej kupie wszystko oddzielnie bo mam wymagania:)
Nie chce baldachimu, materac chce gryczano kokokosowy dwustronny i pościel(poszewke) z disneya z kubusiem puchatkiem i prosiaczkiem. Wypelnienie jeszcze nie wiem:)
KUBUŚ DISNEY POŚCIEL 2-EL.90x120 TANIA WYSYŁKA (1394806944) - Aukcje internetowe Allegro tylko jeszcze nie wiem czy posciel wziac ta 90 na 120 czy ta 100 na 135. Niby do tego lozeczka ta mniejsza ale szwagierka miala ta mniejsza a wkoncu wymienila na wieksza... i namawia mnie na ta 100 na 135. Jeszcze ie zastanowie

Futrzaczku tamten zestaw był tańszy i pościelinka w paski, ale o coś takiego mi chodzi. Muszę się wybrać w końcu do jakiegoś sklepu pooglądać poprzeliczać a potem zamawiać,albo razem albo osobno.
Ja mam bzika na punkcie osiołka z Kubusia Puchatka więc wisienko dziękuję za link już go sobie zapisałam :):)

Nie kupuj wełny bo może uczulić malucha i nie da się często prać.Najlepsze są polarki (poliester) właściwie większośc kocyków jest z polarku.Są cieńsze i grubsze

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny, super ubranka.

Zamówiłam na allegro pas ciążowy, nie mogę się doczekać. Ciekawa jestem, czy u mnie też w sazfie będzie tylko leżał ;-)

Oglądaliśmy dziś wózki w 2 sklepach. Najpierw byliśmy za firmą ROAN, potem Emmaljunga, a potem Jedo. Widzieliśmy też wózek firmy włoskiej za ponad 4 tys. ze wszystkimi bajerami, aż zapragnęłam taki, ale w domu już mi przeszło. Jednak tyle, to nie dla nas.
W dodatku już nie wiem czy kółka obracane czy nie, dużo do ogarnięcia :szok:
W sumie dobrze, że się tym zainteresowaliśmy.

Dziewczyny powiedzcie, jakie kupiłyście lub macie zamiar.

Do góry