reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

Ja tez mam problem z wozkiem.... Trojkolowiec czy nie, kola pompowane czy piankowe, spacerowka kubelkowa czy zwykla.... A jeszcze kazdy radzi mi cos innego.... Mam takich trzech fawoytow:
Wózek wielofun.3w1Chicco TRIO S3 Andromeda 2011 (1397242596) - Aukcje internetowe Allegro
WÓZEK GRACO-SYMBIO-MEGA Zestaw 10części-RATY !!! (1407403277) - Aukcje internetowe Allegro
ABC DESIGN 3-Tec 3w1 2010 WÓZEK+GONDOLA +FOTEL (1404692390) - Aukcje internetowe Allegro
Kazdy z nich ma wady i zalety chcemy napewno cala trojke z fotelikiem, chyba zdecydujemy sie na ten z graco...
Szwagierka ma taki i tez sobie chwali
Quinny Speedi Sx 2010+GONDOLA+FOTELIK+TORBA 640zł (1397684770) - Aukcje internetowe Allegro

To jest naprawde ciezka decyzja...

reklama
Wisienka - moim skromnym zdaniem ten Graco najlepszy ale ma mały wybór kolorystyczny a pierwszy i trzeci jak dla mnie zdecydowanie na nie bo źle mi się kojarzą wózki trójkołowe a jeszcze w tym pierwszym gondola tak śmiesznie wygląda jak wanna trochę bo ma tą twardą obudowę :-p;-):-)

wisienka ile kół zalezy od ws..
ja nbym się tylko 3-kołowca obawiała ze ciężko się będzie podjeżdzac pod krawężnik , no i już słuyszałam że komu się przewrócił na bok bo gdzieś to kółko się zablokowało i poleciał..

koła najlepsze duże pompowane

spacerówka najlpiej zwykła (któras tu z dziewczyn wyszukała info że kubełkowa źle wpływa na kręgosłup.. ale nie jestem pewna ) no i słuszałam ze kubełkowa nie jest tak wygodna jak zwykła:sorry2:

ten ABC to nawet nie ma podanej wagi stelaża ani niczego :sorry2:

ja z tych Twoich wybrałabym ten WÓZEK GRACO-SYMBIO-MEGA Zestaw 10części-RATY !!! (1407403277) - Aukcje internetowe Allegro

bra - pozwol ze sie wtrace :-)
ja dwa lata uzywalam tego wozka : Bagvogn - Quinny - kombivogn selges
i byl super, stabilny i dobrze wywazony, nie bylo mozliwosci zeby sie przewrocil. Bardzo dobrze sprawdzal sie w trudnym terenie np w lesie, w gorach - wszedze nim wjedziesz :-D Dlatego teraz tez nastawilam sie na 3 kolka :-)

Dziewczyny dzieki co do rad kocykowych - juz zamowilam jeden na allegro. a co do welnianego to nie ma dyskusji - i tak go kupie :-D zdziwilo mnie to ze welna moze uczulac, tu w skandynawii przewaznie ubiera sie male dzieci w welniane ubranka, body spodenki. welna uwazana jest za najlepszy i w sumie ze tak napisze najzdrowszy material - dzidzius ani sie nie spoci ani nie przegrzeje. hm, moze to jakis inny rodzaj? poddany innej obrobce? musze cos o tym poczytac :happy:

Zanka spoko pomysł, ja musze przejżeć najpierw wyprawkę którą kumpela ma mi oddać bo jej pożyczałam dla synka, i wtedy bedę wiedzieć co dokupić. No ale przecież nie tylko ciuszki nam trzeba ;).No a wczoraj w tesco nie wytrzymałam i kupiłam dwa bodziaki a co jak była okazja :-)

reklama
Wisienka mi też podoba się ten graco symbio, w sumie to też się nad nim zastanawiałam, ale nie jestem jeszcze przekonana do spacerówki kubełkowej. Moje dwa tymy to własnie symbio i x-lander xq.

Do góry