reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

jolek ja się zastanawiam czy te bodziaki nie będą się zbyt długo zakładac przez te zapięcia na brzuszku no i czy dziecku lezącemu na brzuszku będzie ygodnie..
ja tam wolałam takie przez główke przekładane.. raz 2, 3 i gotowe;-)
no ale nie ukrywam słodkie...:-D
Jaipur jeansy to w Polsce w Tesco kupiłam, zarówno spodenki jak i sukieneczkę, a te body z napisami Ilove mum & dad to z H&M, są i skarpetki i czapeczki.
Kamcia rożki kupiłam 2 ale oba unisex i akurat jak byłam w Pl nie było nic w smyku były 3 czy 4 rodzaje a w innych sklepach były nie utwardzane, więc brałam co jest sama zachwycona nie jestem, ale w UK nie ma rożków więc jakbym wtedy nie kupiła to bym nie miała.
jolek27 trza trza ja do kwietnia chcę mieć wszystko gotowe, bo nigdy nie wiemy co się w kwietniu stanie, a po za tym latać z wielkim brzuchem po zakupach pewnie ciężko będzie. A biorę się tak konkretnie bo teraz super promocje są, i te ciuszki takie tanie.
no wiadomo ze jak nie ma wyboru to się bierze co jest :tak:
Ale jeść to już była jego sprawa!!! Mój M zawsze jak idzie sam robi sobie ściągę co ma kupić i nie ma problemu,żeby sam poszedł. Nawet potrafił mi tampony i wkładki kupować:):)
mój raz mi kupił podpaski.. wiedział że always zielone , ale zamiast tych składanych kupił mi te wielkie:szok: tyle że uznał iż innych nie byo w sklepie:-D
później już nie miał z tym problemu..

poza tym ... jak chodzimy na zakupy to ja kupuje to na co mam ochotę a on wszystko co potrzebne do domu.
znaczy przyprawy wędliny mięso , wszstko do obiadów, kanapek , picia...
a ja np na zachcianki szczaw bo zrobię szczaowiową może.. jakieś dodatki do ciast... słodycze no i jogurty i sery:-p bo tak to nie wiem co jest potrzebne i czego brakuje:-D
dlatego sama na zakupy nie jeżdże a jak on pojedzie sam to wiem że kupi wsyzystko hihi

dombar te siedmiopaki Mothercare są na allegro :-)
np:
BODY MOTHERCARE 3-6 mies. 7 sztuk (1410298669) - Aukcje internetowe Allegro i cena niższa, ha :-)

ja mam takie:
Mothercare 3 szt. Body 50-56 cm Krawacik (1413090211) - Aukcje internetowe Allegro

kupiłam je zaraz jak okazało się że będzie on :-)

te z pierwszego linku to właśnie u nas standard:tak: wszedzie taki kupię za grosze...
i sa bardzo dobre:tak:

a te 2 sa sliczniusie... super wybór:tak:

poziomki znalazłam coś dla Ciebie
Wózek dla bliźniaków - Dzień po dniu - Noworodek i niemowlę - dlarodzinki.pl

reklama
Kamcia mi tylko chodziło o to,że są słodkie ... nawet się nie przyglądałam jakie mają zapięcia, bo ich nie zamawiam. Przeglądałam sobie co jest ciekawego na allegro.

ja mam narazie w domu 5 bodziakow, reszte wyprawki (poza wozkiem i lozeczkiem) zamowilam na allegro, i wyslalam do mojej mamy- kolezanka bedzie za miesiac w polsce wiec wezmie to wszystko zapakuje do samochodu i mi przywiezie :D
jak bede miala chwile to pozbieram linki i pochwale sie co kupilam :-)

marzenka- świetny ten biustonosz to fakt jak trafisz gdzieś jeszcze to daj znać

wczoraj byłam w Tesco ale już wszystko wykupione :-( no nic poczekamy będą kolejne okazje :tak:

wisienka - łóżeczko bardzo fajne :tak: i fakt ceny na allegro są o niebo nie raz niższe niż w sklepach

reklama
wisienko do tego łóżeczka któraś z dziewczyn wstawiała kiedyś linka... było już z materacem pościelą i innymi bajerami za niecałe 500 zł. Ja się zastanawiam czy nie wyszukać takiej okazji

Do góry