_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
jolek ja się zastanawiam czy te bodziaki nie będą się zbyt długo zakładac przez te zapięcia na brzuszku no i czy dziecku lezącemu na brzuszku będzie ygodnie..
ja tam wolałam takie przez główke przekładane.. raz 2, 3 i gotowe;-)
no ale nie ukrywam słodkie...
później już nie miał z tym problemu..
poza tym ... jak chodzimy na zakupy to ja kupuje to na co mam ochotę a on wszystko co potrzebne do domu.
znaczy przyprawy wędliny mięso , wszstko do obiadów, kanapek , picia...
a ja np na zachcianki szczaw bo zrobię szczaowiową może.. jakieś dodatki do ciast... słodycze no i jogurty i sery bo tak to nie wiem co jest potrzebne i czego brakuje
dlatego sama na zakupy nie jeżdże a jak on pojedzie sam to wiem że kupi wsyzystko hihi
te z pierwszego linku to właśnie u nas standard wszedzie taki kupię za grosze...
i sa bardzo dobre
a te 2 sa sliczniusie... super wybór
poziomki znalazłam coś dla Ciebie
Wózek dla bliźniaków - Dzień po dniu - Noworodek i niemowlę - dlarodzinki.pl
ja tam wolałam takie przez główke przekładane.. raz 2, 3 i gotowe;-)
no ale nie ukrywam słodkie...
no wiadomo ze jak nie ma wyboru to się bierze co jestJaipur jeansy to w Polsce w Tesco kupiłam, zarówno spodenki jak i sukieneczkę, a te body z napisami Ilove mum & dad to z H&M, są i skarpetki i czapeczki.
Kamcia rożki kupiłam 2 ale oba unisex i akurat jak byłam w Pl nie było nic w smyku były 3 czy 4 rodzaje a w innych sklepach były nie utwardzane, więc brałam co jest sama zachwycona nie jestem, ale w UK nie ma rożków więc jakbym wtedy nie kupiła to bym nie miała.
jolek27 trza trza ja do kwietnia chcę mieć wszystko gotowe, bo nigdy nie wiemy co się w kwietniu stanie, a po za tym latać z wielkim brzuchem po zakupach pewnie ciężko będzie. A biorę się tak konkretnie bo teraz super promocje są, i te ciuszki takie tanie.
mój raz mi kupił podpaski.. wiedział że always zielone , ale zamiast tych składanych kupił mi te wielkie tyle że uznał iż innych nie byo w sklepieAle jeść to już była jego sprawa!!! Mój M zawsze jak idzie sam robi sobie ściągę co ma kupić i nie ma problemu,żeby sam poszedł. Nawet potrafił mi tampony i wkładki kupować
później już nie miał z tym problemu..
poza tym ... jak chodzimy na zakupy to ja kupuje to na co mam ochotę a on wszystko co potrzebne do domu.
znaczy przyprawy wędliny mięso , wszstko do obiadów, kanapek , picia...
a ja np na zachcianki szczaw bo zrobię szczaowiową może.. jakieś dodatki do ciast... słodycze no i jogurty i sery bo tak to nie wiem co jest potrzebne i czego brakuje
dlatego sama na zakupy nie jeżdże a jak on pojedzie sam to wiem że kupi wsyzystko hihi
dombar te siedmiopaki Mothercare są na allegro :-)
np:
BODY MOTHERCARE 3-6 mies. 7 sztuk (1410298669) - Aukcje internetowe Allegro i cena niższa, ha :-)
ja mam takie:
Mothercare 3 szt. Body 50-56 cm Krawacik (1413090211) - Aukcje internetowe Allegro
kupiłam je zaraz jak okazało się że będzie on :-)
te z pierwszego linku to właśnie u nas standard wszedzie taki kupię za grosze...
i sa bardzo dobre
a te 2 sa sliczniusie... super wybór
poziomki znalazłam coś dla Ciebie
Wózek dla bliźniaków - Dzień po dniu - Noworodek i niemowlę - dlarodzinki.pl