reklama
G
guest-1727257275
Gość
to podobny termin do mnie masz ja na 22 maja.i też początkiem maja lekarzHej dziewczyny. Witam się nieśmiało. Termin porodu 19.05. Na teście dwie kreski, bety nie robiłam , wizyta na początku października. Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku.
Motylkowa!
Fanka BB :)
Hej też nieśmiało dołączam. Termin na 22 maja (dzisiaj 4t5d), pierwsza ciąża uzyskana za pomocą ivf. Robiłam cztery bety i wszystkie przyrosty prawidłowe. Przede mną pierwsza wizyta w następnym tygodniu, będzie to 6t0d, 23dpt. Jestem obstawiona lekami na maxa, teraz tylko pozostało cierpliwie czekać i trzymać kciuki żeby było nareszcie dobrze
Nath096
Jak czytam,że macie takie maluchy w domu podobne do mojego to mnie napawa nadzieja Bo czułam się przez chwilę jak kosmita,że jak,że jak sobie poradzę i w ogóle Po pierwszym szoku przyszła myśl,że przecież znam dużo ludzi,którzy mają rodzeństwo z taką różnica więc kiedyś ktoś ich musiał wychować Dało się i są.I wzajemnie! Oby nam ten czas zlecial bez komplikacji My w ogole nie planowalismy tak szybko drugiego dziecka, wiec radosc miesza sie z przerazeniem, jak to bedzie.
Doczytalam juz, ze dwojke masz w domu to pewnie rece pelne roboty
Planujesz juz jak powiesz starszakom? Moj maluch ma 19 miesiecy i nawet nie wiem, jakbym sie miala do tlumaczenia zabrac
Ja mam 10-miesięczną córkę i prawie trzylatka. Zapewniam, że większe problemy stwarza trzylatekJak czytam,że macie takie maluchy w domu podobne do mojego to mnie napawa nadzieja Bo czułam się przez chwilę jak kosmita,że jak,że jak sobie poradzę i w ogóle Po pierwszym szoku przyszła myśl,że przecież znam dużo ludzi,którzy mają rodzeństwo z taką różnica więc kiedyś ktoś ich musiał wychować Dało się i są.
Matuszka
Witam się i ja Lat 37, w domu niespełna 2,5 latek. Ta ciąża kompletnie nas zaskoczyła, test zrobiłam w 35 DC i dwie grube kreski pojawiły się, zanim zdążyłam policzyć do 5 Beta ponad 6 tys, jutro powtórka. Synka odstawiłam od piersi miesiąc temu i chyba hormony poszalały
ja akurat mam ciut starsze, bo jeden syn ma 8 lat, a drugi 5 więc większość czasu i tak spędzają w szkole co do tego jak powiedzieć to jeszcze nie myślałam, ale ostatnio starszy syn wymyślił sobie sam z siebie marzenie, że chciałby leżeć na kanapie i żeby na nim leżał braciszek malutki, albo siostrzyczka i żebym urodziła jeszcze takiego dzidziusia więc myślę, że spełniając jego marzenie będzie szczęśliwyI wzajemnie! Oby nam ten czas zlecial bez komplikacji My w ogole nie planowalismy tak szybko drugiego dziecka, wiec radosc miesza sie z przerazeniem, jak to bedzie.
Doczytalam juz, ze dwojke masz w domu to pewnie rece pelne roboty
Planujesz juz jak powiesz starszakom? Moj maluch ma 19 miesiecy i nawet nie wiem, jakbym sie miala do tlumaczenia zabrac
Sharley
Nieśmiało witam się i ja termin z OM wypada mi na 19.05 i w przyszły poniedziałek wybieram się na pierwszą wizytę u gina, mam nadzieję potwierdzającą ciążę (będę wtedy 6+0) 2,5 roku starań za nami i po drodze 3 biochemy.
Już pięć razy badałam betę i za każdym razem tempo przyrostu było coraz mniejsze. Pierwszy przyrost wynosił 190%, potem 140%, 80% i wczoraj 70% (i beta 1049). Mimo, że mieszczą się w normie to jednak trochę mnie to martwi także odliczam dni do wizyty
Pozostałym dziewczynom gratuluję i życzę spokojnych 9 miesięcy i super prezentu na dzień matki w maju
Już pięć razy badałam betę i za każdym razem tempo przyrostu było coraz mniejsze. Pierwszy przyrost wynosił 190%, potem 140%, 80% i wczoraj 70% (i beta 1049). Mimo, że mieszczą się w normie to jednak trochę mnie to martwi także odliczam dni do wizyty
Pozostałym dziewczynom gratuluję i życzę spokojnych 9 miesięcy i super prezentu na dzień matki w maju
nieboniebieskie
Ja jutro idę do gina bo miałam do wczoraj plamienia i bardzo lekkie bóle jak na @. A dziś dla odmiany nie czuje nic. I wkurza mnie to więc idę sprawdzić.
Dziewczyny robiłam ostatnio betę. Kalkulator pokazał że przyrost jest w normie jednak koleżanką powiedziała że przyrost powinien być powyżej 100 % a mój był tylko 84% więc już do głowy dostaje
Dziewczyny robiłam ostatnio betę. Kalkulator pokazał że przyrost jest w normie jednak koleżanką powiedziała że przyrost powinien być powyżej 100 % a mój był tylko 84% więc już do głowy dostaje
reklama
Roseny
Ja wlasnie odnosze wrazenie, ze w bliskim otoczeniu mam same rodzenstwa z roznica 2/3 lata, wiec jak wszystkie te mamy daly rade, to tez musimyJak czytam,że macie takie maluchy w domu podobne do mojego to mnie napawa nadzieja Bo czułam się przez chwilę jak kosmita,że jak,że jak sobie poradzę i w ogóle Po pierwszym szoku przyszła myśl,że przecież znam dużo ludzi,którzy mają rodzeństwo z taką różnica więc kiedyś ktoś ich musiał wychować Dało się i są.
Do mnie to chyba jeszcze nie dociera, z objawow tylko caly czas bym spala. Odliczam juz do poniedzialku, zeby isc na ta bete i przynajmniej wiedziec, na czym stoje. W poprzedniej ciazy chyba dopiero po prenatalnych tak naprawde poczulam, ze bede mama