reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2025

Cześć! Witam się i mam nadzieję, że zostanę na dłużej, w zasadzie to do porodu w terminie;). Mam ba imię Gosia i jest to moja 4 ciaza, natomiast dziecko jedno póki co. 18 misieczy słodki bobas - Kazio. Jeszcze nie byłam u lekarza, nawet nie zrobiłam bety ( i chyba bez wskazania lekarza nie zrobie). Termin według moich wyliczeń przypada na 18 maja, ale nie mam pewności, bo cykle jeszcze mi nie wróciły do normy po karmieniu. W załączniku test z wczoraj. Pierwszy raz takie piękne tłuste kreski mam, aż się pochwale ;) za wszystkie mamusie tutaj trzymam mocno kciuki !

Załączniki

• 4d4bcfb3-43b4-4367-872c-0909e9afede2.jpeg
    4d4bcfb3-43b4-4367-872c-0909e9afede2.jpeg
    44 KB · Wyświetleń: 102
reklama
Hej witamy😊 jak się czujesz?

Hej, gratulacje😊 jak Twoje samopoczucie?

Super, że Ci lepiej. Ja chyba też uzupełnię magnez bo brzuch mnie dziś ciągnie z każdej strony😵‍💫

Cześć, gratulacje☺️ w takim razie świeżutka sprawa. Jak się czujesz? To Twoja pierwsza ciąża?
czuję się od samego transferu zupełnie zwyczajnie 😅 w sensie biorę leki i tak sobie normalnie funkcjonuje.

Cześć! Witam się i mam nadzieję, że zostanę na dłużej, w zasadzie to do porodu w terminie;). Mam ba imię Gosia i jest to moja 4 ciaza, natomiast dziecko jedno póki co. 18 misieczy słodki bobas - Kazio. Jeszcze nie byłam u lekarza, nawet nie zrobiłam bety ( i chyba bez wskazania lekarza nie zrobie). Termin według moich wyliczeń przypada na 18 maja, ale nie mam pewności, bo cykle jeszcze mi nie wróciły do normy po karmieniu. W załączniku test z wczoraj. Pierwszy raz takie piękne tłuste kreski mam, aż się pochwale ;) za wszystkie mamusie tutaj trzymam mocno kciuki !
Hej i gratuluję 😉 U mnie dzisiaj 5+5 ,a w domu 14miesieczna córka 😉 Trzymam kciuki 😉

Dziewczyny czy któraś jeszcze tak jak ja nie czuje się jak w ciąży ? Schizuje się,bo z córką w ciąży o tej porze to miałam rozwalone piersi,bolący brzuch i mdłości. A teraz może lekko bolą mnie sutki i może lekko mdli,ale nie wiem czy to nie w swojej głowie. W poniedziałek mocno bolał mnie kręgosłup i to wszystko . W sumie w niedzielę bolały mnie piersi,że ze stanika chciały wyjść i codzien coraz mniej. Z drugiej strony wiem,że każda ciąża inna i w sumie się cieszę,że to tak wygląda niż jak ostatnio,ale jakaś tam w głowie nutka niepewności jest 🙄

Witam dziewczyny. Przychodzę do Was po teście i po becie. Mam nadzieję, że nic przykrego się nie wydarzy i będę do końca. Jestem 4 dni przed @ beta wyszła 25,90 🥰 w domu mam 8 i 5 latka

Dziewczyny czy któraś jeszcze tak jak ja nie czuje się jak w ciąży ? Schizuje się,bo z córką w ciąży o tej porze to miałam rozwalone piersi,bolący brzuch i mdłości. A teraz może lekko bolą mnie sutki i może lekko mdli,ale nie wiem czy to nie w swojej głowie. W poniedziałek mocno bolał mnie kręgosłup i to wszystko . W sumie w niedzielę bolały mnie piersi,że ze stanika chciały wyjść i codzien coraz mniej. Z drugiej strony wiem,że każda ciąża inna i w sumie się cieszę,że to tak wygląda niż jak ostatnio,ale jakaś tam w głowie nutka niepewności jest 🙄
ja mam jazdy cały czas ... Jak się za dobrze czuje zaraz myślę że coś jest nie tak . ;)

Witam dziewczyny. Przychodzę do Was po teście i po becie. Mam nadzieję, że nic przykrego się nie wydarzy i będę do końca. Jestem 4 dni przed @ beta wyszła 25,90 🥰 w domu mam 8 i 5 latka
Ja jestem 3 dni przed @ i boje się iść na bete w poniedziałek, żeby nie okazała sie za niska🤣 Stresuje mnie to bo w poprzedniej ciąży nie przyrastala dobrze.🫣

Hej, nieśmiało dołączam. Wizyta za 6 dni , beta ładnie przyrasta wczoraj 15dpt wynosiła 3009,13.
Witamy🥰
Cześć Majowe kobietki. Podczytuje Was od początku 😁 W końcu i ja mogę dołączyć 😁 dziś jestem 11 dpo . Termin wg Om wychodzi 18.05, ale owulację miałam 24dc i cykl 37 dni więc wg moich wyliczeń to ciąża będzie młodsza i termin na 27.05 wyjdzie jakoś, także może prezent na dzień mamy będę miała 🥰🥰🥰 Dołączam mój test z dziś 🥰
Trzymam kciuki za ten 26.05, ale 25.05 też był ok - super PESEL by był - 252525....😉
Ja miałam w pierwszej ciąży krwiaka - ostatecznie niczego nie brałam i żyłam normalnie :) ta „ciąża” ma już prawie 3 lata 😍
W drugiej ciąży poszłam do lekarza w 11 tygodniu 😆
Ale ja jestem dziwna ;)
Ja o moim krwiaczku dowiedziałam się gdy już się wchłaniał, więc też nic z nim nie robiłam 🙂
Witamy🙂 widzę, że Twój Kaziu w wieku mojego Stefcia🥰
Podobno z córką mdłości są gorsze, może teraz będzie chłopiec?😉
Witam dziewczyny. Przychodzę do Was po teście i po becie. Mam nadzieję, że nic przykrego się nie wydarzy i będę do końca. Jestem 4 dni przed @ 🥰 w domu mam 8 i 5 latka
Gratulacje i witamy 😊

reklama
A ja dostałam wyniki hormonów tarczycy i nie są dobre, ale nie jest w sumie tak źle jak się spodziewałam. FT4 nawet w normie 🙂

Załączniki

• Screenshot_20240914-162019~4.jpg
    Screenshot_20240914-162019~4.jpg
    195,1 KB · Wyświetleń: 71
Do góry