Super, że się udało. To było 1 podejście in vitro? Mam w rodzinie kuzynkę po in vitro, są z tego bliźniaki trzymam kciuki! Byłaś na becie?Wielki stres : ) to ciąża po invitro , ponad 4 lata nieudanych starań objawów brak jedynie bolesne piersi . Jutro pierwsze usg
reklama
Pani_Zabuch
Fanka BB :)
Szkoda tylko, że jeszcze tego nie widać i dla osób "z zewnątrz" po prostu szłam ze stanikiem na wierchuno cóż.. teraz rządzimy się innymi prawami
Trzymamy mocno kciuki, żeby wszystko było ok!!! I czekamy na jutrzejsze wieściWielki stres : ) to ciąża po invitro , ponad 4 lata nieudanych starań objawów brak jedynie bolesne piersi . Jutro pierwsze usg
Pani_Zabuch
Już mam wynik bety - 384 czyli na pewno ciąża wczoraj wyczytałam, że testy facelle dają czasami fałszywy paseczek, a właśnie facelle miałam... i to jeszcze straszny bladzioszek. Tak zaczęłam się zastanawiać czy sobie czegoś nie wkręcam. Teraz zobaczę pojutrze czy ładnie rośnie
Pani_Zabuch
A w ogóle to doczytałam, że to plamienie może być nawet 14 dni po zapłodnieniu, przejrzałam kalendarz i to by się bardziej zgadzało. Więc termin wychodziłby na 5 maj, a wiek ciąży na 5+1
93kora
Sory, że się wtrącam.A w ogóle to doczytałam, że to plamienie może być nawet 14 dni po zapłodnieniu, przejrzałam kalendarz i to by się bardziej zgadzało. Więc termin wychodziłby na 5 maj, a wiek ciąży na 5+1
W ciąży plamienia nie są normalne. Badałaś może progesteron? Bo może masz niski, stąd plamienie i potrzebne Ci luteina.
Super gratuluję a kiedy miałaś te plamienia? To faktycznie mogło być to implantacyjne, choć ja nigdy nie miałamJuż mam wynik bety - 384 czyli na pewno ciąża wczoraj wyczytałam, że testy facelle dają czasami fałszywy paseczek, a właśnie facelle miałam... i to jeszcze straszny bladzioszek. Tak zaczęłam się zastanawiać czy sobie czegoś nie wkręcam. Teraz zobaczę pojutrze czy ładnie rośnie
Pani_Zabuch
Sory, że się wtrącam.
W ciąży plamienia nie są normalne. Badałaś może progesteron? Bo może masz niski, stąd plamienie i potrzebne Ci luteina.
Nie badałam progesteronu... To plamienie było 26-27.08, a 31.08 zobaczyłam ledwo widoczną kreskę na teście. Z tego, co wiem beta HCG, które wyłapuje test, zaczyna się uwalniać po implantacji, a sądząc po intensywności koloru na tescie tego beta nie było za dużo... Też dlatego stawiam, że to jednak była implantacja. Później krew już się nie pojawiła.Też we wcześniejszych ciążach nie miałam, ale nie oznacza to, że tym też nie mogło to być to...Super gratuluję a kiedy miałaś te plamienia? To faktycznie mogło być to implantacyjne, choć ja nigdy nie miałam
Może pojutrze przy okazji tej bety też zrobię progesteron, dla świętego spokoju
Pani_Zabuch
Poza tym wracam od endo. Na razie mam brać letrox 25, bo pani nie wie co brałam wcześniej (jakiś czas temu zmieniliśmy Medicover na Luxmed), za 2 tyg badanie i teleporada.
Brownie1992
Moderator
Majowe mamusie 2024 trzymają kciuki za majowe mamusie 2025
reklama