Jak tam u Ciebie? Jak po wizycie?na 13
reklama
na wizycie według usg wszystko w porządkuJak tam u Ciebie? Jak po wizycie?
Pani_Zabuch
Fanka BB :)
Witamy bardzo Ci współczuję, tego przez co przeszłaś... Mam nadzieje, że teraz spokojnie dotrwamy do majaHej dziewczyny dołączam do Was. Termin mam na 15 maja. To moja 6 ciąża a tylko jedno dziecko na ziemi. Moja córeczka ma 8 lat i bardzo czeka na rodzeństwo. W maju miałam poronienie. Testy papa wyszły tragicznie i zrobiłam amniopunkcje. Po amniopunkcji zaczęły mi odchodzić wody i niestety po 3 dniach serduszko przestało bić. Wyniki amnio prawidłowe. Ciężko było to wszystko przeżyć ale teraz mam nadzieję że już będzie tylko lepiej.
Super! A teraz kiedy następna wizyta?na wizycie według usg wszystko w porządku
na wizycie według usg wszystko w porządku
Który to dokładnie tydzień? Było już coś widać?na wizycie według usg wszystko w porządku
Dziewczyny, pracujecie? wybieracie się na zwolnienie? Jak to u was wygląda?
Mercy89
Część, również powoli się witam. I z podobną historią. W maju okazało się że serduszko przestało bić w 13 tygodniu. W badaniach wyszła nam triplodia.Hej dziewczyny dołączam do Was. Termin mam na 15 maja. To moja 6 ciąża a tylko jedno dziecko na ziemi. Moja córeczka ma 8 lat i bardzo czeka na rodzeństwo. W maju miałam poronienie. Testy papa wyszły tragicznie i zrobiłam amniopunkcje. Po amniopunkcji zaczęły mi odchodzić wody i niestety po 3 dniach serduszko przestało bić. Wyniki amnio prawidłowe. Ciężko było to wszystko przeżyć ale teraz mam nadzieję że już będzie tylko lepiej.
W domu córeczka trzyletnią, i teraz wierzę że wszystko będzie już u nas dobrze
Termin ok 13 maja, i dobrze będzie się tutaj wspierać
Pani_Zabuch
U mnie sytuację zawodową mogłabym określić "to skomplikowane". 2 m-ce po powrocie z macierzyńskiego okazało się, że moje stanowisko zostało zlikwidowane (fakt, zostało zlikwidowane ale ze 3 lata temu, później robiłam inne rzeczy, ale bez nowej umowy), aktualnie jestem na wypowiedzeniu bez obowiązku świadczenia pracy. Muszę się dowiedzieć co teraz. Z tego co wiem, wypowiedzenie powinno być cofnięte, ale nie wiem czy mogę już teraz wziąć zaświadczenie lekarskie czy po 12 tyg, czy od razu ze zwolnieniem? Bo nie przywrócą mnie przecież na stanowisko, którego ponoć nie ma...Który to dokładnie tydzień? Było już coś widać?
W poprzedniej ciąży na zwolnienie poszłam dopiero w 3 trymestrze i widać jak to zostało "docenione" przez p. dyrektor, drugi raz bym tak długo się nie męczyła....
Pani_Zabuch
Witamy serdecznie trzymam kciuki, żeby tym razem się udało!Część, również powoli się witam. I z podobną historią. W maju okazało się że serduszko przestało bić w 13 tygodniu. W badaniach wyszła nam triplodia.
witamy !Część, również powoli się witam. I z podobną historią. W maju okazało się że serduszko przestało bić w 13 tygodniu. W badaniach wyszła nam triplodia.
5+4 pęcherzyk ciążowy z ciałkiem żółtym tak jak być powinno.Który to dokładnie tydzień? Było już coś widać?
Aktualnie nie pracuje - jestem trochę "tradwife "
reklama
Cześć, witamy! Bardzo mi przykro z powodu Twojej ostatniej straty.. I również trzymam kciuki, by ta ciąża była zdrowa masz już jakieś objawy?Część, również powoli się witam. I z podobną historią. W maju okazało się że serduszko przestało bić w 13 tygodniu. W badaniach wyszła nam triplodia.