zrób dodatkowo progesteron ale jeśli plamienie się nie powtórzyło to raczej nic strasznegoNie badałam progesteronu... To plamienie było 26-27.08, a 31.08 zobaczyłam ledwo widoczną kreskę na teście. Z tego, co wiem beta HCG, które wyłapuje test, zaczyna się uwalniać po implantacji, a sądząc po intensywności koloru na tescie tego beta nie było za dużo... Też dlatego stawiam, że to jednak była implantacja. Później krew już się nie pojawiła.Też we wcześniejszych ciążach nie miałam, ale nie oznacza to, że tym też nie mogło to być to...
Może pojutrze przy okazji tej bety też zrobię progesteron, dla świętego spokoju
reklama
Tak pierwsze podejście i tak byłam na becie sobotnia wynosiła 1675Super, że się udało. To było 1 podejście in vitro? Mam w rodzinie kuzynkę po in vitro, są z tego bliźniaki trzymam kciuki! Byłaś na becie?
Super! Fajnie, że tu jesteście. Miło będzie się powymieniać spostrzeżeniami i doświadczeniem na podobnym etapieTak pierwsze podejście i tak byłam na becie sobotnia wynosiła 1675
Pani_Zabuch
Fanka BB :)
Czekamy na kolejne majóweczkiSuper! Fajnie, że tu jesteście. Miło będzie się powymieniać spostrzeżeniami i doświadczeniem na podobnym etapie
Pani_Zabuch
@Emily0308 o której jutro masz wizytę?
na 13@Emily0308 o której jutro masz wizytę?
Pani_Zabuch
Daj znać jak już będziesz po wizycie!na 13
Czekamy na infona 13
nieboniebieskie
Hej dziewczyny dołączam do Was. Termin mam na 15 maja. To moja 6 ciąża a tylko jedno dziecko na ziemi. Moja córeczka ma 8 lat i bardzo czeka na rodzeństwo. W maju miałam poronienie. Testy papa wyszły tragicznie i zrobiłam amniopunkcje. Po amniopunkcji zaczęły mi odchodzić wody i niestety po 3 dniach serduszko przestało bić. Wyniki amnio prawidłowe. Ciężko było to wszystko przeżyć ale teraz mam nadzieję że już będzie tylko lepiej.
reklama
To na pewno duże przeżycie dla Ciebie.. trzymam mocno kciuki, by tym razem było wszystko w porządku witamy!Hej dziewczyny dołączam do Was. Termin mam na 15 maja. To moja 6 ciąża a tylko jedno dziecko na ziemi. Moja córeczka ma 8 lat i bardzo czeka na rodzeństwo. W maju miałam poronienie. Testy papa wyszły tragicznie i zrobiłam amniopunkcje. Po amniopunkcji zaczęły mi odchodzić wody i niestety po 3 dniach serduszko przestało bić. Wyniki amnio prawidłowe. Ciężko było to wszystko przeżyć ale teraz mam nadzieję że już będzie tylko lepiej.