reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2025

Nie badałam progesteronu...😕 To plamienie było 26-27.08, a 31.08 zobaczyłam ledwo widoczną kreskę na teście. Z tego, co wiem beta HCG, które wyłapuje test, zaczyna się uwalniać po implantacji, a sądząc po intensywności koloru na tescie tego beta nie było za dużo... Też dlatego stawiam, że to jednak była implantacja. Później krew już się nie pojawiła.Też we wcześniejszych ciążach nie miałam, ale nie oznacza to, że tym też nie mogło to być to...
Może pojutrze przy okazji tej bety też zrobię progesteron, dla świętego spokoju 🙂
zrób dodatkowo progesteron :) ale jeśli plamienie się nie powtórzyło to raczej nic strasznego

reklama
Hej dziewczyny dołączam do Was. Termin mam na 15 maja. To moja 6 ciąża a tylko jedno dziecko na ziemi. Moja córeczka ma 8 lat i bardzo czeka na rodzeństwo. W maju miałam poronienie. Testy papa wyszły tragicznie i zrobiłam amniopunkcje. Po amniopunkcji zaczęły mi odchodzić wody i niestety po 3 dniach serduszko przestało bić. Wyniki amnio prawidłowe. Ciężko było to wszystko przeżyć ale teraz mam nadzieję że już będzie tylko lepiej.

reklama
Hej dziewczyny dołączam do Was. Termin mam na 15 maja. To moja 6 ciąża a tylko jedno dziecko na ziemi. Moja córeczka ma 8 lat i bardzo czeka na rodzeństwo. W maju miałam poronienie. Testy papa wyszły tragicznie i zrobiłam amniopunkcje. Po amniopunkcji zaczęły mi odchodzić wody i niestety po 3 dniach serduszko przestało bić. Wyniki amnio prawidłowe. Ciężko było to wszystko przeżyć ale teraz mam nadzieję że już będzie tylko lepiej.
To na pewno duże przeżycie dla Ciebie.. trzymam mocno kciuki, by tym razem było wszystko w porządku✊🏼☺️ witamy!🥰

Do góry