Pani_Zabuch
Fanka BB :)
Hej, czy jest ktoś z terminem na maj 2025? Jeżeli taki temat już powstał to proszę o przekierowanie, chętnie dołączę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej, u mnie termin z OM na 1.05.2025 a u Ciebie? Z jakimi dolegliwościami się zmagasz? PozdrawiamHej, czy jest ktoś z terminem na maj 2025? Jeżeli taki temat już powstał to proszę o przekierowanie, chętnie dołączę
A robiłaś betę?Ja niestety mam bardzo długie i niezbyt regularne cykle, nie planowałam kolejnego dzidziulka, więc nie wiem za bardzo kiedy miałam owulację i nie mam pojęcia jaki wyjdzie mi termin. W pn i wt tydzień temu miałam plamienie, myślałam, że na okres, ale się nie rozkręcił więc zrobiłam w sobotę test... No i pojawiła się druga, delikatna różowa kreseczka jeżeli to plamienie to była implantacja myślę, że termin będzie na ok 9-11.05.25
Jutro pójdę zrobić, dzisiaj już moje labo nie działa a od rana ogarniałam szkolne dzieci, rozpoczęcia itd... nie wyrobiłam się niestety a Ty robiłaś?A robiłaś betę?
U mnie póki co ciągnięcie w podbrzuszu, mocno wzdęty brzuch (wyglądam jak w 4 miesiącu 1 ciąży). Jestem trochę ospała i wszystkim mi się odbija. Póki co mdłości brak, ale myślę, że jeszcze przyjdą (z synem miałam je od od ok. 7-8 tyg i trwały z miesiąc).I czujesz już jakąś zmianę samopoczucia?
Ooo! To już będzie można zobaczyć serduszko moi mają 10 l., 8l. i 18 m-cy, sami chłopcyTo daj znać koniecznie jak Twój wynik. To duże masz już dzieciaczki, u mnie na pokładzie 5 latek. Betę robiłam 21.08 i 23.08 żeby sprawdzić przyrost, był w porządku. Wtedy beta wynosiła odpowiednio 165 i 385 mlU/ml (28 i 30 dc). Byłam teraz w piątek 30.08 aby sprawdzić poziom, był 6066 mlU/ml. W przyszły czwartek mam wizytę u lekarza, wtedy będzie 7tydz+1dzień