mamamiłka
Fanka BB :)
Kasia ja podawałam paracetamol, taka nazwa[emoji6], i w sumie na Miłka też nie działał. U nas gorączka zaczęła się w sobotę po południu trwała całą niedzielę a w poniedziałek już jej nie było. Teraz już jest dobrze u nas, zakończyliśmy podawanie antybiotyku, a przez ten czas zaprzyjaźniliśmy się z królikiem inhalatorem[emoji4], z małą pomocą smoka edzia i piosenki tyciutki pajączek[emoji39]. U Filipa pewnie to na zeby, u nas zębów nadal brak... Miłek przestał się ślinić i w sumie nic w buzi mu nie przeszkadza. Dziewczyny mam problem z ubieraniem a przewinąć pieluchę graniczy z cudem... A jak jest kupa to już kompletna porażka.
Madziolek strasznie Ci współczuję tego bólu [emoji17], wracaj do zdrowia kochana.
Martex powiem Ci, że Miłek nie robi większości rzeczy o których piszesz co robi Kubuś.. możesz być spokojna z pewnością wszystko jest z nim w porządku [emoji6]. Zacznij żyć i cieszyć się macierzyństwem, nie porównuj Kubusia do innymi dziećmi, jest i powinien byc dla Ciebie wyjątkowy.
Napisane na Redmi 5A w aplikacji Forum BabyBoom
Madziolek strasznie Ci współczuję tego bólu [emoji17], wracaj do zdrowia kochana.
Martex powiem Ci, że Miłek nie robi większości rzeczy o których piszesz co robi Kubuś.. możesz być spokojna z pewnością wszystko jest z nim w porządku [emoji6]. Zacznij żyć i cieszyć się macierzyństwem, nie porównuj Kubusia do innymi dziećmi, jest i powinien byc dla Ciebie wyjątkowy.
Napisane na Redmi 5A w aplikacji Forum BabyBoom