reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

W klotniach najlepsze jest godzenie:-) :)
A mąż teraz chodzi jak w szwajcarskim zegarku. Taka poranna musztra dobrze mu zrobila;) a i ja nie narzekam;)

reklama
Oj wesele, potanczylby. My za tydzień mamy drugą rocznicę ślubu. I mam zamiar puścić film z wesela i powspominać. Suknia jeszcze wisi w szafie.
Jahjahbob to sobie trochę odpoczełaś od codzienności :). A miałaś możliwość odespać wesele?

Jutro się szczepimy. Boję się.

My już po. Filip waży 7,8 kg i mierzy 67 cm. Chwilkę tylko płakał po ukluciu. Nie było źle. Teraz tylko modlić się żeby wysoka gorączka się nie pojawiła. Z tych emocji dziecię moje zasnęło, a ja zamiast ogarnąć dom i ugotować obiad to wiszę nad nim. Następne szczepienie 25 października i już tylko jedno wklucie:)

Kasia to trzymamy kciuki za Filipka, oby goraczka sie nie pojawila. Kawal chlopaka juz[emoji4] strasznie szybko czas leci.
Dziewczyny czy wasze maluszki tez oddaja tyle gazow? Bo ja juz nie wiem czy tak powinno byc[emoji53]. Moj synek ciagle pryta w dzien i w nocy, niby wszyscy mowia ze to dobrze ale wlasnie przez te pryty sie spina... Ostatnio w nocy wstaje co godzine bo go to budzi, a przy karmieniu ciagle mu cos w brzuszku bulgocze.
A tak poza tym to moja mama przyjechala w niedziele, dzis juz jedzie[emoji20] i troche odpoczelam, dzis pospalam do 10[emoji1] pierwszy raz od 3,5 msc ale to bylo piekne [emoji4]. W pazdzierdniku bedzie miala urlop to odwiedzi nas na troche dluzej, juz sie doczekac nie moge[emoji4].

Napisane na LG-K580 w aplikacji Forum BabyBoom

Mamamilka to fajnie że miałaś pomoc przez kilka dni. Niby nie dużo ale zawsze coś. Choć trochę można podladowac akumulatory. A październik tuż tuż.
Tak, ten czas bardzo szybko ucieka, dzień za dniem, tydzień za tygodniem. I to właśnie po dzieciach widać jak to życie pędzi jak szalone.
Gorączki na razie brak, zjedliśmy zupkę i teraz się bawimy:)

Cześć dziewczyny. Pisałam kilka dni temu ze wybieramy sie na szczepienie. Niestety szczepienia nie bylo bo okazało sie ze mojato mama złapała jakiegos wirusa i ją położyła choroba a ponieważ miała kontakt z małym to lekarka stwierdzila ze mogl sie zarazic i zeby odwołac szczepienie. Niestety miała rację. Mały dwa dni póżniej sie rozchorował. Zaczeło sie od dziwnych rumieńców na twarzy. Najpierw myślałam ze to moze uczulenie ale jak dostał kataru i gorączki to już wiedziałam ze to ten wirus:( Teraz sie męczymy bo mały ma taki katar ze nie może oddychac i ciągle płacze. Nie chce nawet myśleć co by bylo gdybym go jednak zaszczepiła.

@kasia0121 skladalam, dostalam poki co decyzje, ze becikowe przyznane, ale kasy brak. Lacznie bylismy z mezem 4 razy w mopsie, bo caly czas bylo cos nie tak. Łosie z nas
@mamamiłka współczuję tych nocnych pobudek.
Dziewczyny czy jest ktoras rodzaca przez cc? Boli Was moze kregoslup w miejscu wklucia znieczulenia? Bo mnie strrrrasznie...
Mnie też boli kręgosłup po cc. Zawsze kiedy mam miesiaczke tomnie tam piecze. Dziwne to wszstko. Też miałam zepół popunkcyjny.

Cześć dziewczyny. Pisałam kilka dni temu ze wybieramy sie na szczepienie. Niestety szczepienia nie bylo bo okazało sie ze mojato mama złapała jakiegos wirusa i ją położyła choroba a ponieważ miała kontakt z małym to lekarka stwierdzila ze mogl sie zarazic i zeby odwołac szczepienie. Niestety miała rację. Mały dwa dni póżniej sie rozchorował. Zaczeło sie od dziwnych rumieńców na twarzy. Najpierw myślałam ze to moze uczulenie ale jak dostał kataru i gorączki to już wiedziałam ze to ten wirus:( Teraz sie męczymy bo mały ma taki katar ze nie może oddychac i ciągle płacze. Nie chce nawet myśleć co by bylo gdybym go jednak zaszczepiła.

Mnie też boli kręgosłup po cc. Zawsze kiedy mam miesiaczke tomnie tam piecze. Dziwne to wszstko. Też miałam zepół popunkcyjny.
Ojejku, zdrowia dla malenstwa[emoji54] oby szybko choroba minela. Dobrze ze ta lekarka podjela decyzje ze lepiej nie szczepic bo strach pomyslec...

Napisane na LG-K580 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry