reklama
biedronka10
Aktywna w BB
Mały ma się już lepiej, gorączka spadła. Jeszcze katar pozostał i kaszel. Niestety dziś wirus dopadł mnie i ledwo co chodzę. Znacie jakies skutecznesposoby na kaszel u dziecka. Boje sie zeby to w zapalenie oskrzeli nie poszło.
Madziołek.
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny. Pisałam kilka dni temu ze wybieramy sie na szczepienie. Niestety szczepienia nie bylo bo okazało sie ze mojato mama złapała jakiegos wirusa i ją położyła choroba a ponieważ miała kontakt z małym to lekarka stwierdzila ze mogl sie zarazic i zeby odwołac szczepienie. Niestety miała rację. Mały dwa dni póżniej sie rozchorował. Zaczeło sie od dziwnych rumieńców na twarzy. Najpierw myślałam ze to moze uczulenie ale jak dostał kataru i gorączki to już wiedziałam ze to ten wirus Teraz sie męczymy bo mały ma taki katar ze nie może oddychac i ciągle płacze. Nie chce nawet myśleć co by bylo gdybym go jednak zaszczepiła.
Mnie też boli kręgosłup po cc. Zawsze kiedy mam miesiaczke tomnie tam piecze. Dziwne to wszstko. Też miałam zepół popunkcyjny.
Witam Aleks też ma cały czas gazy i się spina myślę,że może być to spowodowane tym,że zaczyna jeść nowe rzeczy i organizm się musi przyzwyczaić.
biedronka10
Aktywna w BB
Też robię inhalacje, daję witamine c i wapno. Lekarka tez przypisała mi jakis spray do nosa. Ale na razie katar sie trzyma. Leczony czy nie trwa 7 dni
kasia0121
My jedziemy na maści majerankowej i na syropie na gardło. Byliśmy w piątek u lekarza bo bałam się że ten katar mu siądzie na uszy czy oskrzela, ale jest dobrze. Jedyne co to ma gardło czerwone. Gorączki już nie mamy, katar najgorszy jest rano. Biedronka A u Was sytuacja opanowana?
biedronka10
Aktywna w BB
Mój mial goraczke tylko jeden dzien a teraz tylko katar pozostal i kaszel. Kasia0121 jaki używasz syrop na gardlo? bo moj tak kaszle ze tez sie boje o oskrzela.
biedronka10
Aktywna w BB
W czwartek ide na kontrole do lekarza to zobacze czy wszystko ok
kasia0121
Nam lekarz zapisał petit drill. To jest syrop od 6 m-ca, my mamy zmniejszona dawkę po 2,5 ml trzy razy dziennie przez 5 dni. A katar macie mniejszy? Mąż jeszcze kupił krople inhalol i fajnie udrozniaja nos. Dajemy 3 krople na płatek kosmetyczny i to kładziemy w rogu pokoju.
reklama