reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

@mamamiłka jeśli juz wklada rece do buzi to super, bo powoli zacznie sie sam soba zabawiac. Szkoda mi Maluszka, ze caly czas problemy brzuszkowe i Ciebie tez, bo ja sama dobrze wiem, ze dla matki jest to trudne. U nas nie ma kolki tak od tygodnia, a jestesmy 4 dni po skonczeniu 3 miesiecy. Ale fakt - caly czas daje kolzym i probiotyk na jelitka, wczesniej biogaje, teraz dicoflor. U kolezanki tez byly okropne kolki i pomogla biogaja. U nas tez sab simplex nie pomogly, mimo tego ze wszyscy zachalaja. Wiesz jeszcze troszke i tez spokojnie pojdziesz na spacer i nie bedziesz zazdroscic innym mamom patrzac na ich spokojne, albo rozesmiane dzieci w wozkach, bo Twoje tez takie bedzie. Jeszcze troszeczke.

reklama
Moi drodzy mam ogloszenie parafialne;-) Natalka spala dzis od 23 do 7.20. Ja sama pospalam jak dzika:-)
Pomyśleć, ze jeszcze niedawno, przed porodem to spalam i spalam, a wstajac o 7.20 bylam totalnie niewyspana...

Moi drodzy mam ogloszenie parafialne;-) Natalka spala dzis od 23 do 7.20. Ja sama pospalam jak dzika:-)
Pomyśleć, ze jeszcze niedawno, przed porodem to spalam i spalam, a wstajac o 7.20 bylam totalnie niewyspana...
Kochana gratulacje[emoji1] pieknie Natalka spi[emoji5]. Widocznie malutka postanowila dac mamie odpoczac, dzielna dziewczynka[emoji4]. My sie od rana bawimy, dajemy tatusiowi troszke pospac, ciezki czas w pracy mial ostatnio i ciagle go nie bylo. Dzis mamy zamiar wszyscy poleniuszkowac a co tam, raz na jakis czas trzeba. Milego dnia dziewczynki[emoji4]

Napisane na LG-K580 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzien dobry dziewczynki[emoji4] musze sie pochwalic, Miłosz spal od 20 do 4:30 i to ja go obudzialm na karmienie bo bym eksplodowala z nadmiaru pokarmu. Zjadl i o 5 spal slicznie do 7[emoji1], rano zrobil 3 kupy i teraz sie slicznie bawi i usmiecha. Dla mnie jest to maly wielki sukces[emoji38]. Milego dnia[emoji4]

Napisane na LG-K580 w aplikacji Forum BabyBoom

@mamamiłka gratulacje:-) pieknie sie Miloszek wyspal, jelitka mialy czas przetrawic i wyrzucic. Pewnie mu teraz lzej i humorek jest. Super. To duza ulga. Zobaczysz, powoli bedzie szlo ku lepszemu, a dzisiejsza noc to dobry poczatek :-)
Dziewczyny znow fala upalow przed nami. Ja juz mam dosc...

reklama
Dziewczyny gratuluję przespanych nocy. To znak, że nasze pociechy wkraczają powoli w nowy etap swojego życia. My też nie możemy narzekać, Filip ładnie przesypia noce, czasami przebudzi się jeden raz do karmienia, a czasami wogóle.

Nie mamy rzadnych przygód brzuszkowych przy wprowadzaniu nowych pokarmów. Właśnie ugotowałam Filipowi pierwszą zupkę, wcześniej jadł warzywa ze słoiczka żeby poznać smaki. Nie podeszła mu tylko cukinia- wcale się nie dziwię, ale zrobiłam przetwory z cukini dla Filipa i może ta mu podejdzie. Jest dużo lepsza w smaku niż ta kupcza. No i dzisiaj wprowadzamy tarte jabłko.
Liczę na to, że już takich upałów nie będzie, wystarczy już tej męki. Weekend nam minął w poszukiwaniu idealnej spacerówki (nie znalazłam takiej;)) i przy okazji upatrzyłam fajne sanki dla Filipa, więc liczę na śnieg a nie na upały ;)

Do góry