reklama
Madziołek.
Fanka BB :)
Szkoda,że Natalce nie posmakowało mam nadzieję,że za tydzień zmieni zdanieDzis podalam Natalce soczek z marchewki. Dziewczyny jaki krzyk! To chyba jeszcze nie jest nasz czas. Kolejna probe podejmiemy za tydzien. Szkoda... :-(
kasia0121
Jahjahbob spokojnie, czasami trzeba czasu żeby dziecko się przyzwyczaiło do nowego smaku. W poradniku czytałam, że jak za pierwszym razem dziecku nie posmakuje, to spróbować na drugi dzień, jeżeli nadal nie będzie chętne do zjedzenia/wypicia to odczekać kilka dni (do dwóch tygodni) i spróbować ponownie. A może spróbuj rozcieńczyć z wodą. Ja tak zrobiłam i obeszło się bez grymaszenia. Za to wczoraj Filip zjadł tylko 40 ml mojej zupki. Mam nadzieje, że nie nauczyłam go przez te 2 tygodnie na słoiczki. Dzisiaj próba nr 2.
~☆Nika♡~ przykro mi. Jak maluszek się czuje? Trzymajcie się tam i przegońcie szybko to dziadostwo.
~☆Nika♡~ przykro mi. Jak maluszek się czuje? Trzymajcie się tam i przegońcie szybko to dziadostwo.
Madziołek.
Witam
Co tutaj tak cicho?
biedronka10
Aktywna w BB
Dziewczyny co kupujecie maluchom na zime z ubran. Bo tak sie zastanawiam co lepiej sie sprawdzi kombinezon zimowy czy kurtka i jakies spodnie?
My po drugiej dawce szczepionki na rota. Tym razem super dziecko, oprocz wzmozonego pragnienia zadnyvh specjalnych reakcji noe bylo. Uff... a mamuski majowe tak sie spełniają macierzynsko, ze juz nie zagladaja tu? Co u Was mamuski?
Madziołek.
My chyba kupimy kombinezon,jeszcze nie spotkałam w sklepie takich malutkich kurteczek.Kombinezony oglądałam,ale rozmiarówki są niby małe a kombinezony o dużo większe.Zresztą wydaje mi się,że kombinezon lepiej się sprawdzi a temperatura całego ciała bedzie taka sama,w spodniach byłoby chłodniej.
Madziołek.
kasia0121 Filip już jeździ w spacerówce czy jeszcze? Ja 24.08 wymieniłam gondole na spacerówkę bo Aleks chciał wszystko widzieć nawet uniesione oparcie nie pomagało i płakał,teraz jest trochę lepiej chociaż najlepiej na rękach.
reklama