etie
Zaciekawiona BB
Dobry wieczór, jestem mama 3 miesięcznego dziecka i mam do Was pytanie jako, że mamy dzieci w podobnym wieku. Mój Maluch ma napięcie mięśniowe i pediatra skierował nas na rehabilitacje, ale jak to w tym państwie bywa na nfz kolejka... wizytę mamy na koniec sierpnia - czy może któraś mama też się z tym boryka i może jest już na rehabilitacjach i ma jakieś złote rady?
P.S. czytam Wasze wypowiedzi ad. reakcji po szczepieniu i aż się boje, bo jutro idziemy na przypominające,a po pierwszym wylądowałyśmy na SORze z ropiejącą raną więc na samą myśl robi mi się słabo. Jutro po szczepieniu na pewno pierwsze co zrobię po powrocie do domu to okład z sody, żeby uniknąć powikłań-tak mi doradzili na chirurgii.
P.S. czytam Wasze wypowiedzi ad. reakcji po szczepieniu i aż się boje, bo jutro idziemy na przypominające,a po pierwszym wylądowałyśmy na SORze z ropiejącą raną więc na samą myśl robi mi się słabo. Jutro po szczepieniu na pewno pierwsze co zrobię po powrocie do domu to okład z sody, żeby uniknąć powikłań-tak mi doradzili na chirurgii.