biedronka10
Aktywna w BB
a karmisz piersia?
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na trądzik według środowiskowej, a ptówki po konsultacj i z lekarzem ja stosowałam wstępnie octanisept, a potem wode przegotowana z dodatkiem mąki ziemniaczanej. Skóra małej (twarz, dekold i glowka) wyglądała strasznie, ale to jej pomogło.Hej dziewczyny[emoji4] my juz po spacerku ale później tez pojdziemy, taka piekna pogoda[emoji16] też mam nadzieje że uda nam się stworzyc fajny wątek. My szczepienia mamy 12.07 oby było bez gorączki zobaczymy. Dziewczyny czy któraś z Was poleca coś na trądzik niemowlecy?
Napisane na LG-K580 w aplikacji Forum BabyBoom
A na jakim poziomie była bilirubina? Bo u nas tydzien temu z krwi wyszlo ok 9 a wczoraj bylismy na wizycie i umowilismy sie na szczepienia za tydzien... I lekarz nic a nic nie powiedzial ze zoltaczka jest przeciwskazaniem.U nas szczepienie było we wtorek i na szczęście mala nie miała żadnych dolegliwości poszczepiennych. Szczepiona była pentaksin 5w1+ pneumokoki i wzw. Termin mialysmy przesunięty o tydzień z powodu jeszcze utrzymujacej się żółtaczki.
Dzięki[emoji4] przetestujemy, mój synek ma tylko policzki wysypane wiec raczej to tradzik.Na trądzik według środowiskowej, a ptówki po konsultacj i z lekarzem ja stosowałam wstępnie octanisept, a potem wode przegotowana z dodatkiem mąki ziemniaczanej. Skóra małej (twarz, dekold i glowka) wyglądała strasznie, ale to jej pomogło.
Jak mała miała 3 tydodnie i byla cała żółta to bilirubina była 9.3, przed szczepieniem miała twarz i bialka oczu zażółcone i lekarz kazał powtórzyć badanie i wstrzymać szczepienie. Wynik niby dobry to poniżej 3. Wyszlo 4,3, wiec powiedziała, że spada i można zaszczepićA na jakim poziomie była bilirubina? Bo u nas tydzien temu z krwi wyszlo ok 9 a wczoraj bylismy na wizycie i umowilismy sie na szczepienia za tydzien... I lekarz nic a nic nie powiedzial ze zoltaczka jest przeciwskazaniem.
Napisane na LG-K580 w aplikacji Forum BabyBoom
W takim razie przypomne im przed wizytą i zobaczymy.Karmię piersią i może coś to ma wspólnego, ale nie koniecznie. Trudno powiedzieć.
Jak mała miała 3 tydodnie i byla cała żółta to bilirubina była 9.3, przed szczepieniem miała twarz i bialka oczu zażółcone i lekarz kazał powtórzyć badanie i wstrzymać szczepienie. Wynik niby dobry to poniżej 3. Wyszlo 4,3, wiec powiedziała, że spada i można zaszczepić