reklama
mamaAWR
Fanka BB :)
a fandomowa to ja jestem, tylko trochę wypadła z obiegu bo na konwencie to ostatnio 2 lata temu byłam. Trochę brak czasu, trochę towarzystwa, bo mąż imprez masowych nie lubi. Ale sesje RPG popełniałam regularnie w ciąży
A nie! jak ostatnio mąż był w delegacji to z brzuszkiem już okazałym na jakiejś masowej imprezie fantastyki i gier komputerowych, pod Warszawą byłam ze znajomymi
Szanty natomiast z domu wyniosłam bom córka marynarza
A nie! jak ostatnio mąż był w delegacji to z brzuszkiem już okazałym na jakiejś masowej imprezie fantastyki i gier komputerowych, pod Warszawą byłam ze znajomymi
Szanty natomiast z domu wyniosłam bom córka marynarza
Olo32
Corka marynarza, ojacie! Ale czad ja szanty uwielbiam, ale przez wyjazdy na lodki na mazury. I koncerty Romana Roczenia przy 'bialej sukuence' wzruszam sie niezmiennie sprobuje pospiewac malej, ale po weekendzie, zeby tata nie musial tego sluchac
Mi z kolei kiepsko wychodzi karmienie w terenie za bardzo sie chyba do rogala obie przyzwyczailysmy :/ plus dzis okazalismy sie najgorszymi rodzicami ever. Poszlismy na spacer na gorny mokotow, zjedlismy szybka zupe pho, w sensie tata jadl, a ja nieudolnie karmilam mala. Potem ja tulilismy do odbicia i ruszylismy na spacer do domu. W dol. Wozek z przodu. No i mala wyplula cale mleko, ktore wypila. Az jej nosem poszlo. Durne palki nie pomyslaly, ze zwieracz przelyku to jednak nie dziala u takich maluchow do konca i jazda glowa w dol to pomysł idiotyczny wrecz.......
Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi z kolei kiepsko wychodzi karmienie w terenie za bardzo sie chyba do rogala obie przyzwyczailysmy :/ plus dzis okazalismy sie najgorszymi rodzicami ever. Poszlismy na spacer na gorny mokotow, zjedlismy szybka zupe pho, w sensie tata jadl, a ja nieudolnie karmilam mala. Potem ja tulilismy do odbicia i ruszylismy na spacer do domu. W dol. Wozek z przodu. No i mala wyplula cale mleko, ktore wypila. Az jej nosem poszlo. Durne palki nie pomyslaly, ze zwieracz przelyku to jednak nie dziala u takich maluchow do konca i jazda glowa w dol to pomysł idiotyczny wrecz.......
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
W banana boat śpiewa ginekolog koleżanki..Szanty? Ale czad, to ja też zacznę! Z piosenek bez przekleństw ale w tematyce morskiej może jej Banana Boat podpasuje, bo to takie śpiewne ładne
@mamaAWR niestety mało pediatrów zwraca uwagę na jakieś poważniejsze i bardziej zaawansowane kwestie
Dzięki za paznokietkowe porady
A mnie cycki wyschły,noszzz ku...wa mleka kilka kropli... Młoda kolację z mrożonki miała....
Olo32
Haha! Serio z tym ginem? Ale smiesznie
W banana boat śpiewa ginekolog koleżanki..
A mnie cycki wyschły,noszzz ku...wa mleka kilka kropli... Młoda kolację z mrożonki miała....
A co z tym mlekiem? Co ono? Zarty sobie stroi?
waraai
Bardzo nierozsądni goście..
U nas dziś był rzyg zawartością mego cycka.
Panna jedząc odstawiała histerie, machała członkami, świrowala i w efekcie po karmieniu chlusnęła we mnie i na wszystko zawartością żołądka.
Wiem już, że wysysa tego mleka milion.
Nie wiem, czy się rzygiem stresowac.
U nas dziś był rzyg zawartością mego cycka.
Panna jedząc odstawiała histerie, machała członkami, świrowala i w efekcie po karmieniu chlusnęła we mnie i na wszystko zawartością żołądka.
Wiem już, że wysysa tego mleka milion.
Nie wiem, czy się rzygiem stresowac.
DaWo
Hej. Z dwóch piersi ściągam, a najlepiej jak mnie coś zainteresuje przy ściąganiu, tv albo komórka to wtedy nawet nie wiem kiedy tyle naleci, teraz w 40minut 170 więc na picie o 2mam no chyba że dzisiaj też pospi dłużej. Dobranoc kotki[emoji8]
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
mamaAWR
@Olo32 - nie przejmuj się. Każdemu się zdarzą jakieś wpadki. Mnie się zdarza nie zauważyć krawężników.
Też śpiewam Małemu tylko jak męża nie ma. Tylko syn jest w stanie zdzierżyć moje wycie. Chociaż kołysanek w moim wykonaniu mawet on nie ścierpi. Tylko szanty i fasolki przechodzą
A karmienie w plenerze zacznie Wam lepiej wychodzić jak tylko Ci się cyce podgoją bo pewnie bardzo się przy tym tresujesz a stres nie pomaga. Będzie dobrze, dijdziecie z Maryś do wprawy
@Martussa82, @Karlik - jak to wyschly? Jak to jest wogóle możliwe?
A goście faktcznie trochę nierozsądni. I nawet nie ma jak grzecznie wyprosić no bo to w końcu dobroczyńcy.. eh.. ale może Karolek da Ci troszkę pospać teraz.
@waraai - ja bym się jednym rzygiem nie przejmowała. Mój cały czas ulewa, a w czasie wieczornych prężeń i histerii to pod niezłym ciśnieniem i też leci na wszystko dookoła. Dopóki przybiera na wadze prawidłowo i takie "rzygniecia" to jednorazowe wpadki to nie ma powodu do zmartwien.
Dominik chyba wchodzi w fazę nocnych marudzen. Chrzaka i wierci sie niemiosiernie drugą noc z rzędu. Nie płacze, ale o spaniu też nie ma mowy
To pewnie przez to że pochwaliłam jego nocne spanie
Też śpiewam Małemu tylko jak męża nie ma. Tylko syn jest w stanie zdzierżyć moje wycie. Chociaż kołysanek w moim wykonaniu mawet on nie ścierpi. Tylko szanty i fasolki przechodzą
A karmienie w plenerze zacznie Wam lepiej wychodzić jak tylko Ci się cyce podgoją bo pewnie bardzo się przy tym tresujesz a stres nie pomaga. Będzie dobrze, dijdziecie z Maryś do wprawy
@Martussa82, @Karlik - jak to wyschly? Jak to jest wogóle możliwe?
A goście faktcznie trochę nierozsądni. I nawet nie ma jak grzecznie wyprosić no bo to w końcu dobroczyńcy.. eh.. ale może Karolek da Ci troszkę pospać teraz.
@waraai - ja bym się jednym rzygiem nie przejmowała. Mój cały czas ulewa, a w czasie wieczornych prężeń i histerii to pod niezłym ciśnieniem i też leci na wszystko dookoła. Dopóki przybiera na wadze prawidłowo i takie "rzygniecia" to jednorazowe wpadki to nie ma powodu do zmartwien.
Dominik chyba wchodzi w fazę nocnych marudzen. Chrzaka i wierci sie niemiosiernie drugą noc z rzędu. Nie płacze, ale o spaniu też nie ma mowy
To pewnie przez to że pochwaliłam jego nocne spanie
reklama
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
Nooo, suchość była... Podałam mrożonkę (70 ml) i spała 5,5 h, potem zjadła, z cyców, ja sciągnęłam z nich obu 20 ml, potem spała 2,5 h, zjadła a ja po karmieniu ściągnęłam znów 20 ml z obu i tak zamierzam dziś po trochu po każdym karmieniu budzić je do działania... a kilka dni temu znienacka zrobiły się twarde jak przy nawale... i bądź tu mądry...
@Olo32 Maciej Jędrzejko
Link do: Maciej Jędrzejko
@waraai może już chciała odbić i nie zdążyłą, stąd rzyg?
@DaWo Twoje cycki to skarb!!! Piękna produkcja! jak się to robi??
Piję wodę jak po mega kacu i w dzień i w noc, żeby się nie odwadniać w upały ale na wzrost produkcji się to nie przekłada....
@Olo32 Maciej Jędrzejko
Link do: Maciej Jędrzejko
@waraai może już chciała odbić i nie zdążyłą, stąd rzyg?
@DaWo Twoje cycki to skarb!!! Piękna produkcja! jak się to robi??
Piję wodę jak po mega kacu i w dzień i w noc, żeby się nie odwadniać w upały ale na wzrost produkcji się to nie przekłada....