reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Hej[emoji16] dzisiaj jest sto razy lepiej, na 15:30 jadę na masaż. Może mi krzyż nareperuje... Współczuję ludziom którzy mają migrenę jeżeli tak to u nich wygląda jak u mnie wczoraj... Gabrysia w nocy piła o 24 potem o 5 i o 8 więc super. Pije z butelki,a jak będę w mieście to kupię te nakładki i może będziemy się karmić z cyca.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie w zasadzie nic nie zostało po porodzie.
Jest mękki i nie taki, jak przed i to tyle ze zmian.
Plus ta pręga.

Dziewczyny.
Poratujcie doświadczoną wiedzą w temacie szwów. 5 doba u mnie i dopiero teraz czuję, że coś się tam wydarzyło.
Kłuje, pobolewa, trudno siadać, bo jakby mi ktoś igłę wbijał momentami.
Goi się okej - bo dwa razy dziennie ktoś ogląda moje podwozie.

Ale - tak ma być?
W życiu nic mi nie szyto. ;)
Ja mam slabe doswiadczenia ze szwami ;) przy operacji kregoslupa mlody pan doktor chcial mi zrobic dobrze i zalozyl szew wewnetrzny, aaaale za mocno naciagnal i zrobila sie taka wkleslosc. Plus dodali do tego gronkowca w gratisie i w rezultacie w ranie zrobil sie krwiak i stan zapalny [emoji23]
Teraz za duzo siedzialam i wszystko na dole napuchlo i szwy zaczely sie wzynac i bolalo.. Moze podpytaj, czy tam na pewno nic takiego sie nie dzieje?

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom

Waraai-ciągną Cię szwy. Tak miałam przy 1 porodzie. Jak tylko je zdejmą to poczujesz ulgę. Chyba 7 dni po porodzie zdejmują jeśli nie masz rozpuszczalnych. Zapytaj przed wypisem.
Koniczyna- nie pomogę z rozstępami. Nie miałam przy ani jednym dziecku ani na brzuchu ani na biuście.
Mam za to teraz cellulit na udach [emoji1]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Waraai-ciągną Cię szwy. Tak miałam przy 1 porodzie. Jak tylko je zdejmą to poczujesz ulgę. Chyba 7 dni po porodzie zdejmują jeśli nie masz rozpuszczalnych. Zapytaj przed wypisem.
Koniczyna- nie pomogę z rozstępami. Nie miałam przy ani jednym dziecku ani na brzuchu ani na biuście.
Mam za to teraz cellulit na udach [emoji1]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nono! Tylko u mnie tez byly rozpuszczalne, ale je zdjeli przez to wzynanie. Tak wiec @waraai zapytaj po prostu, czy nie trzeba zdjac.

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom

Waraai, super ze wychodzicie nawet sloneczko wyszło na wasze wyjście ze szpitala ;)

Ja rozstępow nie nabyłam...a myślałam ze będą bo tak ze smarowaniem różnie bylo :p

Intensywny poranek bo wydawalo mi sie że Oleńce wyskoczyła przepuklina pepkowa i pojechalam to skonsultować i narazie oki. Delikatnie wyszla ale Pani mówi ze to samo powinno sie wchłonąć. Mam kupić witamine D na oleju kukurydzianym zobaczymy jak zadziała. Bo niby nie mamy kolek ale wczoraj jak Jej dalam witamine to widzialam ze po godzinie męczył ją brzuch.
Mleko ściągnęłam...zapomnialam jak sie to robi ale ładnie leci...i do laktatora mam butelkę i smoczek calma wyglada jak pierś zobaczymy czy Małej spodoba sie :rofl: :)

reklama
Hej[emoji16] dzisiaj jest sto razy lepiej, na 15:30 jadę na masaż. Może mi krzyż nareperuje... Współczuję ludziom którzy mają migrenę jeżeli tak to u nich wygląda jak u mnie wczoraj... Gabrysia w nocy piła o 24 potem o 5 i o 8 więc super. Pije z butelki,a jak będę w mieście to kupię te nakładki i może będziemy się karmić z cyca.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Brawo Ty [emoji16] !

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry