reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

no no ja tez 3 kromki ;-)

WYCHODZIMY!!
Mąż z córka już przyjechali ale wysłałam ich jeszcze na lody i po osłonki medeli bo czekamy na książeczkę - podobno do 13 .....
maz mial naszykowane torby dla mnie i dla Karola - jemu wziął skoro kazalam a tam - 2 kocyki, spodenki, kurtka i czapka (wczoraj sprawdził ze spiochy sa.....te polspiochy to dla niego to) a o mojej zapomniał... za dużo mu smsow wysłałam...
Karol wraca w uzywanych, lekko brudnych śpiochach!! a ja w brudnych dresach i bluzce ciazowej... w crocsach
nic to - byle do domu

a jeszcze wokół otoczki mojej super piersi zrobił sie wielkie, czerwone plamy...
Karlik , super !!!

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Panny nie mam przy sobie i może dopiero po poniedziałku się uda.
Chodzę na telefon na karmienie, jsk się obudzi.

Przez pierwsze 20godzin to spała i jadła, co 3h, jak tam mają ustalone.
Od wczoraj od 22 zwariowała. ;P
Śpi po 5-6h, je po 2-3 godziny.
I owszem, czasem sobie dydoli i podsypia, ale obie piersi zasuwa po dwa razy, aż są płaskie. ;P
Boję się nawału, bo już mi się pompują w umownych godzinach bufetowania.
:D

Na razie ciągle jest naświetlana.
Oby jak najszybciej do domu, gdzie nawet jedzenie lepsze. ;)

To po dwugodzinnym bufecie.

1496505505-aaaaaa.jpeg

I udało mi się wyczaić, że delikatne głaskanie palcem po główce powoduje totalny odlot. ;)

@Karlik dobrze, że w ogóle masz się w co ubrać i nie oddałaś mu rzeczy, w których przyjechałaś do szpitala. :)

W sumie tyle ktoś Cię widział, co zajął spacer do samochodu. :]

Super, że już nowy rozdział! :)

Śliczna panieneczka Waraai!! Gratki jeszcze raz! A jak Ty się czujesz z tym, że malutka nie jest z Tobą cały czas?
Karlik- fantastycznie, że już w domku! To teraz cieszcie się sobą!
My dzisiaj cały dzień na festynie szkolnym- młoda prawie non stop na rękach, prawie w ogóle nie spała dzisiaj. A teraz wybieramy się do kościoła- ciekawe czy panna zdecyduje się jednak na drzemkę...

Karlik narazie mam skierowanie do szpitala do Katowic zobaczymy co mi powiedzą jedynie małego mi szkoda że zostanie sam z babcią bo bardzo płacze jak mnie nie ma ale co zrobić byłam w górniczym szpitalu w Sosnowcu i mnie odeslali z kwitkiem i znowu usg i mój naczyniowiec stwierdził że lepiej usunąć ta zyly bo nie ładnie to wygląda zobaczymy w pon co dalej

reklama
1496549922-aaaaaa.jpeg

Witam dziewczyny [emoji3]
Mi ogólne brak czasu doskwiera [emoji58] staram się czytać na bieżąco, przeważnie jak ściągam mleko [emoji16] tak miałam cyce zmasakrowane ale już lepiej. Małą czasami się zaksztusi - nienawidzę tego [emoji34][emoji35][emoji51] [emoji36]

Postaram się bardziej ogarnąć i być tu z wami w kontakcie [emoji3][emoji16][emoji23]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry