reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Podobni a raczej kropka w kropkę to są jak porówna się zdjęcie noworodkowe jednego i drugiego.
Ale co najlepsze obaj mają ta sama grupę krwi [emoji16] A RH+ . Tylko ja B minusowa .

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Lalamido faktycznie podobni! I jakie skodziaki!!! A te wlosy mlodego mistrz!!

@Karlik my tez testujemy. Sprobujemy cos wypracowac. Poki co jestesmy po kapieli i nie bylo zle! Mloda w miare najedzona, tylko troche poplakala, co w porownaniu do piatkowego lamentu z twarza czerwona jak indianin jest wielkim postepem :)

Gory piekne, ja uwielbiam po stokroc. Szkoda, ze maz mniej (ja uwielbialam chodzic po Tatrach, teraz pewnie kregoslup by nie dal rady, a maz uznaje gory tylko wtedy, kiedy mozna z nich zjechac na desce ;)).

Trzymaj sie Karliku!

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom

Karlik, tak mi przykro że Was poczęstowali tym gronkowcem :( domyślam się jak cierpisz z powodu dziewczyn, one też biedulki... Oby tylko szybko udało się pozbyć dziada!
U nas wczoraj pierwsza noc bez kupy! Ciekawe czy dzisiaj też, to dużo ułatwia jak jest bez przewijania... Jutro mamy 2 tygodnie!!

lalamido - ja tez b minus! i dwójka moich dzieci po mnie a jedno po tacie 0 minus.
a podobienstwo u nas tez idzie równo z grupa krwi :-)

martwie sie o Miklaklaudia

SI_20170528_211658.jpg

Załączniki

• SI_20170528_211658.jpg
    SI_20170528_211658.jpg
    221,4 KB · Wyświetleń: 568

Śliczności. :)

Upiekłam rustykalny jabłecznik z rabarbarem na kruchym cieście (przy okazji poparzyłam sobie pół dłoni, bom talenciarz wypadkowy pierwszej wody [emoji6]).
Przepakowałam torbę panny do szpitala o większe ciuszki.
Popełniłam kosmicznie długi spacer z synem i pograłam z nim na konsoli w gry.
Obejrzeliśmy Piękną i Bestię.
Wyprałam cokolwiek, co dało się wyprać.
Poczytałam książkę, kimnęłam się z kotem.

I zastanawiam się, jak to wszystko uda mi się powtorzyć nie będąc w dwupaku. :p

I, właśnie, @milka cotam cotam????!??

@Karlik musisz być dobrej myśli. Jak tylko wrócisz, odbijesz sobie czas z dziewczętami, tym bardziej, że za rogiem wakacje. Ale rozumiem Cię i je także. Trudne chwile przed Wami. :(

i wiecie czego mi potrzeba? Żeby mi ktoś zabrał rzeczy do prania, wyprał i przywiózł z powrotem. biustonosz, koszulkę... a k... nie ma kto i nie ma jak....

reklama
To nie pozostaje Ci nic innego jak ręczne pranko w umywalce, przeżyjesz!
Milka kobieto!!! Odezwij się bo na zawał zejdę!

Do góry