Klaudia_i_nikodem
Fanka BB :)
I to co mówisz powinno być w Naszej głowie codziennie. W głowie każdej z Nas. Trzeba żyć dalej mimo przeciwności losu, kiedyś i Nam zaświeci słońce i człowiek będzie potrafił się cieszyć ze zwykłych, przyziemnych rzeczy tak jak powinien.To dobrze, Klaudia ja cię podziwiam... Ale wiesz co- bardzo w ciebie wierzę. każda z nas ma takie życie jakie ma, są lepsze dni i gorsze, twoja sytuacja otworzyła mi oczy na to że czasami trzeba machnąć ręką,że to co dla mnie jest problem to dla ciebie byłoby śmieszne,ale z drugiej strony są dziewczyny którym życia można by pozazdrościć, wyjazdy zagraniczne, spontanicznie nad morze itd... Ale wszystkim nam świeci to samo słońce i oddychamy tym samym powietrzem, dla każdej z nas jest dzisiaj sobota i to od nas zależy jaka ona będzie!!! A to nad czym nie możemy zapanować albo na co nie mamy wpływu to **** z tym, jak się nie da to trudno idzie się dalej!!! Klaudia i ty też idziesz dalej z Nikodemem bo każdy nowy dzień to Nasz dzień [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
Życzę samych dobrych dni [emoji16]
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Zmuszam się ostatnio żeby wyjść w ogóle na dwór. Potrafię leżeć cały dzień w łóżku przed tv i tylko karmie młodego. Straszne, ale spiełam właśnie tylek i siedzimy z wózkiem i książka na łonie natury.
Dobry psycholog z Ciebie!!