reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Trzymamy Olo zeby Was wypuścili do domu!! A masz duzo pokarmu czy dajesz Mary buteleczkę? Bo mi wlasnie pediatra powiedziała ze jak koj wisi non stop na cycu to mi sie nie ma kiedy zebrać to mleko :)

Ja stanęłam na wagę i po porodzie 6kg mniej czyli standardowo. Jeszcze 8 i wrócimy do stanu normalnego.

reklama
Dzień dobry! Wszystkiego najcudownijszego w dniu Matki dla każdej z Was!! :*

Ale u nas dzisiaj grzeje! Aż za gorąco tak nagle :)

Lalamido Czekamy na wieści od Ciebie :) pewnie już jesteś szczęśliwa mamą :)

Halo Marysia787 I Ula Jak u Was sytuacja?

Musimy zostać z Karolem minimum 4 dni bo mu wyszedł stan zapalny i dostanie antybiotyk
Sprawdzali to tylko dlatego ze ja miałam w ciąży antybiotyk i sie przyznałam.
Lepsze to niz wrócić za kilka dni. Tylko.... Wczoraj nic nie wyszło i go zaszczepili....
Ech. A jutro miałam iść do domu :(

@Karlik glowa do gory. Faktycznie lepiej niż gdybyś miała wrócić za kilka dni, bo wtedy zakwaterowanie mialby tylko Karol, a tak to masz swoje lozko przynajmniej.

Co do ilosci pokarmu to nie moge narzekac. Mala ciagnie az milo, a mi sie produkuje az mnie ciarki po cyckach przechodza ;)

No i dobry news, bo mala przybrala od wczoraj na wadze, wiec chyba sie najada ;)

P.S. Wietrze krocze ;)

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry mamusie :) i wszystkiego co najlepsze dla Was !!! :biggrin2:

Olo, to ostatni obiadek szpitalny i zmykajcie do domku....super :)

Karlik, dasz radę! !!! zuch kobieta z Ciebie ale wiem ze każda z Nas chce jak najszybciej wyjść ale maluszki najważniejsze. A lepiej zostać niż jakby sie wróciło do domu i wtedy coś zaczęło by sie dziać i wtedy maluszek sam wraca na oddzial. Ale co mnie zastanawia bo mówisz ze przyznałas sie do antybiotyku i dlatego małego badali a jakbyś się nie przyznała sami by nie wykryli ze Młody ma dostać antybiotyk. Zadziwia mbie to bo jak bylam w szpitalu lezala dziewczyna i Ona sie bala bo miala GBS dodatnie i czy wszystko oki z Małym i pani doktor ze wszystko ok ale jak Jej zalezy to zbadaja Crp i po badaniu wyszlo ze ma Mlody też dostac antybiotyk. Wiec morał ze o wszystko nusimy sie same upomina ....

A moja Córeczka wczoraj od 21 do 23 dala czadu...ja ją rozbudzilam bo chcialam przebrać bo Jej sie ulało i niewiem czy to ją tak zezloscilo :p i wisiala na cycku 2 godziny ale przy tym lapczywie jadła i byla wscieklaaaa....
A z przyjemnych rzeczy prawdopodobnie jedziemy dzis nad morze ;) wiec pakowanie i jutro spacerki :) prawdopodobnie bo mąż dopiero po calym tygodniu we Wloszech ma przyleciec lada chwila...i zobaczymy jego stan zmęczenia i w droge...:)

Dzień dobry! Wszystkiego najcudownijszego w dniu Matki dla każdej z Was!! :*

Ale u nas dzisiaj grzeje! Aż za gorąco tak nagle :)

Lalamido Czekamy na wieści od Ciebie :) pewnie już jesteś szczęśliwa mamą :)

Halo Marysia787 I Ula Jak u Was sytuacja?

A u mnie po staremu . :) Nic nie drgnęło . Wróciłam właśnie z KTG, i nic się nie zapowiada, skurczy brak. Następne badanie w niedziele, i zobaczymy co dalej. Po ilu dniach zwykle wywołują poród? Bo słyszałam, że moja Pani Doktor przepisowo zawsze po 10 każdej wywołuje. hmmm zobaczymy... wolałabym żeby naturalnie się rozkręciło... :-( :(
A jak u Ciebie? też brak jakichkolwiek przepowiadaczy ?:)

Mamuśki wszystkie Wasze Dzieciaczki śliczne i słodkie !!! Wszystkiego naj naj z okazji dzisiejszego Święta !!! :)

reklama
Marta:)- na pewno crp by u mnie nie badali do gbs i hbs miałam ujemny! Tylko to ze leżałam tu na oddziale i dostawałam miesiąc temu- tez nie wiadomo na co....
Ale pieknie z wyjazdem nad morze. Mnie wczoraj cały dzien mama namawiała zeby córkę jej dać na tydzien za tydzien do Jastarni:) i tak od 1czerwca jedna pojedzie z babcia i jej kolezanka i wnuczka na tydzien (pierwszy raz tak daje dziecię babci :) ).
A widzę ze mała ma charakterek:). Wniosek jeden- nie wola- nie ruszaj :) ale patrz- Stasiowi sie nigdy nie ulegało, prawda?
Olo- masz racje z miejscem na oddziale, nie pomyslałam o tym. Maż tez mowi łez jak możesz bo przy trójce sama bez pomocy bedziesz miała zap... w domu...

Do góry