reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Trzymamy Olo zeby Was wypuścili do domu!! A masz duzo pokarmu czy dajesz Mary buteleczkę? Bo mi wlasnie pediatra powiedziała ze jak koj wisi non stop na cycu to mi sie nie ma kiedy zebrać to mleko :)

Ja stanęłam na wagę i po porodzie 6kg mniej czyli standardowo. Jeszcze 8 i wrócimy do stanu normalnego.

reklama
Dzień dobry! Wszystkiego najcudownijszego w dniu Matki dla każdej z Was!! :*

Ale u nas dzisiaj grzeje! Aż za gorąco tak nagle :)

Lalamido Czekamy na wieści od Ciebie :) pewnie już jesteś szczęśliwa mamą :)

Halo Marysia787 I Ula Jak u Was sytuacja?

Musimy zostać z Karolem minimum 4 dni bo mu wyszedł stan zapalny i dostanie antybiotyk
Sprawdzali to tylko dlatego ze ja miałam w ciąży antybiotyk i sie przyznałam.
Lepsze to niz wrócić za kilka dni. Tylko.... Wczoraj nic nie wyszło i go zaszczepili....
Ech. A jutro miałam iść do domu :(

@Karlik glowa do gory. Faktycznie lepiej niż gdybyś miała wrócić za kilka dni, bo wtedy zakwaterowanie mialby tylko Karol, a tak to masz swoje lozko przynajmniej.

Co do ilosci pokarmu to nie moge narzekac. Mala ciagnie az milo, a mi sie produkuje az mnie ciarki po cyckach przechodza ;)

No i dobry news, bo mala przybrala od wczoraj na wadze, wiec chyba sie najada ;)

P.S. Wietrze krocze ;)

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry mamusie :) i wszystkiego co najlepsze dla Was !!! :biggrin2:

Olo, to ostatni obiadek szpitalny i zmykajcie do domku....super :)

Karlik, dasz radę! !!! zuch kobieta z Ciebie ale wiem ze każda z Nas chce jak najszybciej wyjść ale maluszki najważniejsze. A lepiej zostać niż jakby sie wróciło do domu i wtedy coś zaczęło by sie dziać i wtedy maluszek sam wraca na oddzial. Ale co mnie zastanawia bo mówisz ze przyznałas sie do antybiotyku i dlatego małego badali a jakbyś się nie przyznała sami by nie wykryli ze Młody ma dostać antybiotyk. Zadziwia mbie to bo jak bylam w szpitalu lezala dziewczyna i Ona sie bala bo miala GBS dodatnie i czy wszystko oki z Małym i pani doktor ze wszystko ok ale jak Jej zalezy to zbadaja Crp i po badaniu wyszlo ze ma Mlody też dostac antybiotyk. Wiec morał ze o wszystko nusimy sie same upomina ....

A moja Córeczka wczoraj od 21 do 23 dala czadu...ja ją rozbudzilam bo chcialam przebrać bo Jej sie ulało i niewiem czy to ją tak zezloscilo :p i wisiala na cycku 2 godziny ale przy tym lapczywie jadła i byla wscieklaaaa....
A z przyjemnych rzeczy prawdopodobnie jedziemy dzis nad morze ;) wiec pakowanie i jutro spacerki :) prawdopodobnie bo mąż dopiero po calym tygodniu we Wloszech ma przyleciec lada chwila...i zobaczymy jego stan zmęczenia i w droge...:)

Dzień dobry! Wszystkiego najcudownijszego w dniu Matki dla każdej z Was!! :*

Ale u nas dzisiaj grzeje! Aż za gorąco tak nagle :)

Lalamido Czekamy na wieści od Ciebie :) pewnie już jesteś szczęśliwa mamą :)

Halo Marysia787 I Ula Jak u Was sytuacja?

A u mnie po staremu . :) Nic nie drgnęło . Wróciłam właśnie z KTG, i nic się nie zapowiada, skurczy brak. Następne badanie w niedziele, i zobaczymy co dalej. Po ilu dniach zwykle wywołują poród? Bo słyszałam, że moja Pani Doktor przepisowo zawsze po 10 każdej wywołuje. hmmm zobaczymy... wolałabym żeby naturalnie się rozkręciło... :-( :(
A jak u Ciebie? też brak jakichkolwiek przepowiadaczy ?:)

Mamuśki wszystkie Wasze Dzieciaczki śliczne i słodkie !!! Wszystkiego naj naj z okazji dzisiejszego Święta !!! :)

reklama
Marta:)- na pewno crp by u mnie nie badali do gbs i hbs miałam ujemny! Tylko to ze leżałam tu na oddziale i dostawałam miesiąc temu- tez nie wiadomo na co....
Ale pieknie z wyjazdem nad morze. Mnie wczoraj cały dzien mama namawiała zeby córkę jej dać na tydzien za tydzien do Jastarni:) i tak od 1czerwca jedna pojedzie z babcia i jej kolezanka i wnuczka na tydzien (pierwszy raz tak daje dziecię babci :) ).
A widzę ze mała ma charakterek:). Wniosek jeden- nie wola- nie ruszaj :) ale patrz- Stasiowi sie nigdy nie ulegało, prawda?
Olo- masz racje z miejscem na oddziale, nie pomyslałam o tym. Maż tez mowi łez jak możesz bo przy trójce sama bez pomocy bedziesz miała zap... w domu...

Do góry