reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Może być, łykam i Lubelskiego Full :D Chociaż aktualnie maślaneczkę do gryczanej kaszy, sadzonego jajca i buraczków wciągam... Ale piwo mi się marzy od miesięcy... :D
Ja marzyłam żeby mnie wykręcało jak od lodów ale nieeeeee... [emoji6] . Zmuszałam męża żeby zapasy piwa wypijał "bo ile będzie tak stać" , żeby się chociaż nawąchać oparów [emoji41]

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Martussa dziękuję. :)

@Lalamido ja to wczoraj o piwie to już nawet z moim synem rozmawiałam.. bo stwierdził, że mam problem z alkoholem - znaczy: nie wolno mi nic pić nawet bardziej, niż jemu (15latek! ale ma rację, czort jeden). ;P

Tak czy inaczej, rozwodziłam się nad pysznymi browarami rzemieśliczymi, a moje dziecko uświadomiło mnie w nowej browarniczej wiedzy, mianowicie - o piwie z brody! O dzikich drożdżach do fermentacji brzeczki pobranych z brody faceta pracującego w amerykańskim browarze Rogue Ales, z których powstało unikatowe piwo.

Tego to bym nie wypiła za choinkę. [emoji14]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No nieeee zabroń mu korzystania z Google  . Nie można takich historii o piwie opowiadać! Teraz przy każdym piwie będę mieć omamy i będę widzieć zarośnietego gościa z wielką brodą która żyje własnym życiem.... nieeeeeeee!!!![emoji43] [emoji43] [emoji43] [emoji43]

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

Olo życzę powodzenia, Gabis cudny synuś a nóżki super, Klaudia Nikodem słodziak włoski śliczne,
Dziewczyny a ja nadal na odziale 12 dni i nie wiadomo kiedy wyjdę juz jestem taka zła wszyscy wychodzą a ja kwitne dziecko do wypisu a ja mam to przeklęte zapalenie nogi

Olo życzę powodzenia, Gabis cudny synuś a nóżki super, Klaudia Nikodem słodziak włoski śliczne,
Dziewczyny a ja nadal na odziale 12 dni i nie wiadomo kiedy wyjdę juz jestem taka zła wszyscy wychodzą a ja kwitne dziecko do wypisu a ja mam to przeklęte zapalenie nogi
A brałaś zastrzyki w ciąży?

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Ula i karlik Pocieszylyscie mnie z tym brzuchem. A więc koniec oglądania co chwilę brzucha w lustrze czy już w końcu opadł :D. Może to kolejny zabobon naszych babć :)
KlaudiaNikodem Pozdrawiam Was cieplutko. Czas leczy rany i przesyłam poprostu uściski. Ale mały ma boskie kręcioly :)

Dziewczyny ja też bym się piwa napila, na dworze, zimnego piwka z soczkiem :)

Olo32
Już na pewno bliżej niż dalej i tego się trzymajmy. Co wchodze na forum to już myślę ze juz po a Marysia chciała chyba poznać wszystkie metody wywoływania :) to Ci uparciuch.

Waraai Ciekawe to Twoje zdjęcie. Fajna scenka :)

Biedna Ty... Już 12 dni zleciało. Już byś mogła na spacery chodzić a tak kwitniesz w murach szpitala :( współczuję Ci. Trzymam kciuki oby szybko zeszło to zapalenie!!

Ja byłam 7 dni i myślałam że zwariuje!! Oby szybko Cie puścili!

Dziś dzień dzieciaczków wywoływanych - kuzynka o której pisałam właśnie urodziła. 12 dni po terminie, od pt w szpitalu oksytocyna nic nie dała, dopiero balonik - jak u Olo - udało sie SN. Mała waży 3800 g.

Koniczyna05- konsultują CIe przynajmniej? coś pomaga?
Klaudia - przesyłam moce i siłe :-)

Do mnie właśnie napisała sms moja pani doktor :-) czy już urodziłam..... potem dodała że smyk mały do terminu dotrzyma :-)

Melduje, ze zzo to dobro. Jednak skurcze z kręgosłupa to hardcor, a z popsutego kregoslupa to hardcor podwojny. Tak wiec leze i czekam.
1495462608-aaaaaa.jpeg

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Melduje, ze zzo to dobro. Jednak skurcze z kręgosłupa to hardcor, a z popsutego kregoslupa to hardcor podwojny. Tak wiec leze i czekam.
1495462608-aaaaaa.jpeg

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom
Olo do roboty [emoji3] trzymaj się sarenko [emoji8][emoji7][emoji41]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry