reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Cześć Ciocie :-) :-) :-)

My dziś w końcu wychodzimy do domku!! :-) :-)

1495440269-aaaaaa.jpeg

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale długie giraski[emoji16] do domu i na spacerek[emoji16]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Brzuch raczej standard [emoji12]. Nie da się już go ukryć [emoji2] . A mapet wychodzi zawsze [emoji23][emoji23][emoji23].
Ale tak serio to dopiero nie dawno kapnełam się jak mało mam zdjęć z Okiem [emoji17] . Trzeba jednak przeboleć , nauczyć się fotomontażu i cykać ile wlezie.

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też się ostatnio odważyłam na fotę ala Woliński. W sumie to ja nie mam zdjęć z brzuchem... ale bez brzucha też mało mam bo najczęściej ja jestem fotografem [emoji41] . Na każdym zdjęciu wyglądam jak mapet [emoji23] [emoji12]
1495440403-aaaaaa.jpeg

Lalamido, wyobrażałam sobie ciebie całkiem nie tak, laseczka[emoji106]slodziaczek [emoji41][emoji8][emoji16][emoji3][emoji23]

@Olo32 trzymam kciuki za pozytywne rozwiązanie :)
Witam się po długiej przerwie. Stesknilam się za Wami wszystkimi. Młody stał się bardziej wymagający i nie ma czasu na nic właściwie.
Mój młodzian ma się całkiem dobrze. Przybiera na wadze w turbo tempie. Wyrzucam powoli ubranka bo wyrasta szybko. Teraz 62 z hm pasuje idealnie :) co do cycolenia, o którym wspominała @Martussa82 koło 3-4 tygodnia dzieciaki mają okres intensywnego wzrostu i mogą wisieć na cycku całe dnie, ja to właściwie cały czas tak mam. Cały czas cyc na wierzchu męczące ale da się to ogarnąć. Za niedługo wejdzie w jakiś tryb stały to będzie lepiej.
A ja mam się średnio, w sumie psychicznie coraz gorzej. Uskuteczniam terapię u psychologa, próbuję jakoś żyć normalnie, co właściwie graniczy z cudem.
Dawno Nas nie widzieliście to przesyłam w miarę aktualne fotki.
Miłego słonecznego dnia dziewczynki!!
Jaki cudny ! A jakie kedziorki [emoji2] .
Pamiętaj że jesteś silna kobietą ! I walcz o siebie dla synka , nie poddawaj się. Masz wsparcie w najbliższych i nie jesteś sama. Jak masz ochotę płakać to płacz, jak krzyczeć to krzycz ale walcz. My w każdej chwili jesteśmy dla Ciebie. @Olo to nawet między jednym partym a drugim będzie pisać [emoji6] .

Lalamido, wyobrażałam sobie ciebie całkiem nie tak, laseczka[emoji106]slodziaczek [emoji41][emoji8][emoji16][emoji3][emoji23]

Slodziaczek to tylko taka przykrywka [emoji12]. Jam Jagna co tyłkiem orzechy rozłupuje, jam ściągaczem hulam po drogach, jam się na wsi polskiej chowała i orać pole potrafię i na kołowrotku nici snuć i chodniki na krosnach robić umim [emoji6] i kosą kosić . Tylko krów doić nie umiem bo palce mam pianisty i za długie do tej zacnej czynności [emoji23] .

Jaki cudny ! A jakie kedziorki [emoji2] .
Pamiętaj że jesteś silna kobietą ! I walcz o siebie dla synka , nie poddawaj się. Masz wsparcie w najbliższych i nie jesteś sama. Jak masz ochotę płakać to płacz, jak krzyczeć to krzycz ale walcz. My w każdej chwili jesteśmy dla Ciebie. @Olo to nawet między jednym partym a drugim będzie pisać [emoji6] .

Dziękuję!!
Wiecie jak to jest z tym wsparciem. Wsparcie było, minął miesiąc i już wszyscy zapomnieli. Tacy ludzie.
Płacze kiedy czuje się gorzej, nie ukrywam emocji bo to jeszcze gorsze w skutkach.
@Olo32 życzę łatwego porodu, a wszystko na to wskazuje, że krzyżowych skurczy nie będzie, czego osobiście nie polecam :p ogarniaj szybko temat i wrzucaj zdjęcie małej!! :)

Dziękuję!!
Wiecie jak to jest z tym wsparciem. Wsparcie było, minął miesiąc i już wszyscy zapomnieli. Tacy ludzie.
Płacze kiedy czuje się gorzej, nie ukrywam emocji bo to jeszcze gorsze w skutkach.
@Olo32 życzę łatwego porodu, a wszystko na to wskazuje, że krzyżowych skurczy nie będzie, czego osobiście nie polecam [emoji14] ogarniaj szybko temat i wrzucaj zdjęcie małej!! :)
Słuchaj, bo z ludźmi to już tak jest, że czasem boją się mówić bo myślą, że tak łatwiej zapomnieć i boją się własnych emocji. Wydaje się, że jak temat nie będzie poruszony to będzie łatwiej Tobie i wszystkim na około. A to nie tak niestety. Czas potrzebuje czasu i nic tego nie zmieni. Super że korzystasz z psychologa. Czasem trzeba się wygadać a czasem porostu pomilczeć w ciszy.
Nie znamy się tu długo ale nie ma dnia żebyśmy o Tobie nie myślały [emoji8]

Olo 32 - Jesteś M E G A , Gabiś - Maluszek śliczny - sama słodycz, Lalamido - wyglądasz boskoo, ja ani razu nie odważyłam się wystąpić w sukience w ciąży, a jak się okazuje można wyglądać nieziemsko. Masz taki tatuaż na nóżce? Świetny !
Ja obiecałam sobie, że po tych 9 miesiącach, biorę się za siebie, siłownia, zdrowe żarełko, sukienki i obowiązkowo tatuaż ! A co !

reklama
milkaklaudia u mnie brzucho też wysoko, ale czytałam już wypowiedzi mam, którym wcale nie opadł przed porodem. Więc jest dla nas szansa :) W środę wizyta i ktg, więc czekam.

Do góry