reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

reklama
A gdzież tam Kochana, u mnie zero skurczów. Będą bawić się w wywołanie, więc ja to pewnie na dziś nie mam szans...
Ale za Ciebie kciuki trzymam! :-) :-) :-)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Gabiś trzymam kciuki i dawaj znać [emoji2] !!!

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

@gulba5 gratulacje! Wspaniale sobie poradziłaś, a lekko nie było z tego co piszesz.
Synuś zaś wygląda fantastycznie! Najcięższa robota należała do Ciebie. ;)

@MajaMaj powodzenia! I szybkiego porodu!
Daj znać, jak to z tymi skurczami tym razem było i po czym miałaś pewność (przy wcześniejszych lękach o brak pewności), że to już. :)

@Gabiś może jednak dziś ruszy. :)
Trzymam kciuki.

38tc skończony!
Matkobosko, jakież to zaskakujące uczucie być tak długo w ciąży. ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Hejka[emoji16]ja witam dzisiaj 40tydzień... No dziewuchy długi weekend nam się przeciągnął ale basta, nie chcę nikomu wchodzić w kolejkę bo bardzo kulturalna jestem więc proszę panie z wyższych pozycji BRAĆ SIĘ I NA SZPITALE bo mnie już też się chce...

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

@MajaMaj i @Gabiś trzymam kciuki.
Maluch bardzo grzeczny. Praktycznie w ogóle nie płacze. Nawet dał mi pospać w nocy- spał od 20 do 1 a pózniej od 3-5.
1494829038-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jaka fajna czapka [emoji16] mały slodziaczek [emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Gulba - bardzo jesteś wytrwała ale jaki efekt! Wspaniale. Tak długo to trwało! Szacun!
MajMaj - bardzo się cieszę, że się juz doczekałaś. Dosłownie 7 godzin od poczucia że jeszcze do tego że wiesz, że już. Też tak chcę. Czekamy na wieści!! Jak wygląda 4 poród.

Dziś w nocy miałam dwa mocne skurcze które mnie obudziły ( takie aż do krzyża) i wiecie jaka była moja reakcja? Uśmiech i spokój.
I pomyślałam 15.05.2017 - bardzo ładna data urodzin :-)
No i wszystko przeszło. Zaprowadziłam dzieci do szkoły na nogach ( prawie 300m różnicy w poziomie między szkołą a domem, więc myślałam, że jak już wrócę na tę moją górę to urodzę - dupa. Nic mnie nawet nie boli :-))
Dziś okna - jutro koniec 38 tygodnia, a ten wczoraj się wwiercał wieczorem a teraz tańce, jakby tam jeszcze dużo miejsca miał. :growl::growl::realmad:

reklama
Gulba, słodziak gratulacje !!!!!

Majamaj, powodzenia.....bezpolesnego i szybkiego porodu. ...do boju Koleżanko ;)

I wiosna juz chyba zagościła w Poznaniu na dobre...nie jest tak pięknie jak wczoraj ale i tak ładnie. Od dzis juz zaczynamy normalne poranki bez taryfy ulgowej dla Małej...bedzie zawozic i odbierać brata ze szkoly....wiec wesoło będzie...

I co zaczynamy sprzatnie poweekendowe...a Mała ma taką czkawkę że pies sie obudził i patrzy co w kolysce tak czka...:)

Karlik, synek ćwiczy Twoją cierpliwość ;) wcześniej źle im bylo w brzuchach a teraz nie chcą sie wyprowadzić. ...ja tez myślę o oknach dziś. ...

Do góry