reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Ja mam podobnie [emoji1]. Ale u mnie to prawdopodobnie przez skaczace TSH . Najchętniej chodziła bym nago przy otwartych oknach i przeciągu.
Też cierpię z powodu boli miesiączkowych [emoji19] wczoraj wieczorem przy razy na siłę i w nocy też spać mi nie dawały.
Weekend mija a tu nic. Najbardziej nie chce jechać do szpitala w środku nocy w tygodniu bo boję się że do sąsiadów się nie dostukamy i będzie problem co z młodym.
Chyba się skończy tym razem do szpitala będziemy jechać.

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@waraai - ja się pocilam, ale nie jakoś szczególnie mocno. Z tym że wtedy to piruńsko zimno było na dworze, a ja chodziłam w krótkim rękawku.
Co do bóli, to może macica już masuje dziecię do wyjścia powóli?

Jestem w szoku. Właśnie się zorientowałam, że po karmieniu o 4 zapomniałam ustawić budzik, a i tak się ocknęłam o 7. Wow.. ja spioch parentowany nam już nawyk pobódki co 3h. Nawet Dominik tak nie wstaje :)

waraai, mi bylo w ciazy caly czas gorąco ale zero potliwość...do tego stopnia ze wsystkim w domu zimno rozpalali kominek a ja na krótki rękaw i z dniem porodu minęło i a sytuacja odwróciła się mi zimno wszystkim gorąco

mamaAWR, czyli nastawiasz sobie zegarek aby co trzy godziny budzik Małego i jak go obudisz to pije? bo moja Panna jakbym chciała jej dać jeść jak Ona się nie obudzila to dziubka nie otworzy i nie bedzie jadla ;)

Lalamido, ja też obawialam sie w nocy rodzic no pamietalam przy pierwszysm porodzie ze bylam zmęczona...bo spac mi sie chciało i tu idąc spać też mowilam sobie niech sie dzis w nocy nie zacznie...i co...Panna postanowila inaczej....jechalismy znow w nocy i najgorsze co z synem....ale jak mu Maz powiedział musisz wstac mama rodzi to sie zerwał na nogi....i szybka akacja z zawozeniem i chwila stresu czy odbiorą aby móc Stasia przywiesc juz nawet mialam w glowie pojedzie w Nami....:)

Dzis chyb zapowiada sie znów ładny dzien wiec korzystajmy...milego dnia Drogie Panie:)

U nas też cisza :( niby coś tam pobolewa, ale zaraz cichnie. Ciekawe czy którejś uda się jeszcze dziś. Piękna pogoda, ja dopiero otwieram oczy.

Dzień dobry :)
DaWo A miałaś jakieś odczuwalne skurcze albo wyszły jakieś na ktg?
Ja to się nie boję czy dojadę wręcz odwrotnie chciałabym jak najpóźniej z domu wyjechać dotrzymać do mocnych żeby tam jak najkrócej być. I pobolewa mnie dzisiaj brzuch na dole cały czas ale wczoraj też mnie bolał. Dzisiaj pierwszy raz się kochalismy od chyba pół roku i czekam czy coś zadziała :)
Ale jak mnie strasznie bolało w czasie - ból nie do zniesienia ale dałam radę dla niuni :) też Was tak boli?

Dziewczyny, też miałyście/macie problem z potliwością pod koniec ciąży?
Rany.. od dwóch nocy budzę się mokra, jak kot w deszczu. Dziś musiałam się aż przebrać.
Nawet pod kolanami!
W normalnych warunkach nawet latem nie pocę się jakoś specjalnie..

Od trzech godzin mój brzuch i mój krzyż twardo przypominają mi, że okres też boli i że to wróci. Naprawdę zdążyłam o tym zapomnieć, a dziś się czuję, jak bym miała dostać okres życia normalnie. ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mi też jest cieplej niż zawsze :) i zdazy się że budzę sie spocona. Ale nie wiem czy to nie przez sny bo ostatnio to same koszmary mi się śnią....

Cześć!
W temacie potliwości to u mnie było przedziwnie, bo przed ciążą pociłam się dosyć intensywnie, a w ciąży nic! Jakby ktoś kurek zakręcił. No i było mi notorycznie zimno. U Teściów na działce w listopadzie wszyscy w krótkim rękawku, a ja grubo ubrana siedziałam tuż przy rozhajcowanym piecu [emoji23] Teraz jak jest ciepło to też pocę się dużo mniej niż przed ciążą. Co mi wcale nie przeszkadza ;)

Mąż poprosił Mary, żeby dziś nie wychodziła, no ewentualnie jsk wróci z meczu Legii.

Lecimy dziś na targ śniadaniowy cieszyć się pogodą :)

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Milkaklaudia- mówisz, że bolało? Ja jeszcze nie próbowałam, może dzisiaj wieczorem? Ale uśmiałam się jak przeczytałam, że zmusiłaś się dla niuni :) Mam nadzieję, że mężowi tego nie powiedziałaś?
Waraai, a ta potliwość to nie nastała u Ciebie z odstawieniem magnezu?
Też zastanawiam się co u dziewczyn, jakoś tak zamilkły... Martussa? Klaudia i Nikodem? Hop! Hop!

Do góry