majówka2017
Zaciekawiona BB
Drogie majowe mamusie.będę kwietniową mamusią cesarka w czwartek ) trzymajcie kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mozesz przypomniec gdzie dokladnie mieszkasz?@asia333podlasie nie stresuj mnie tym szpitalem bo w tym samym przecież zamierzam rodzić. Słyszałam od znajomej która tam rodziła ze gdy nie mają miejsc potrafią odesłać do Sokółki...
a co do badań to mi ręce opadają. Moja gin.na wizycie powiedziała mi ze szyjki już praktycznie brak, rozwarcie na 1 cm, zaś w szpitalu ze szyjka zamknięta i jeszcze jest 1,2 cm. Bądź tu mądrym... aż żałuję że wcześniej nie zapisywalam się do innego gin.Aby weryfikować wszystkie newsy