reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

@Olo32 - to teraz leżenie brzuchem do góry :) Ja poczytam jeszcze z pół h by dospać potem do świtu... Zwłaszcza, że po południu zasnęłam po wielkiej sypanej kawie na ponad godzinę :D

Dobranoooc....
:)
Haha ech ta kawa! Ja juz od godziny w lozku, brzuchem do gory, ale skora na brzuchu ciagnie jak glupia :/ no i sie jakims cudem rozbudzilam, a serio odtesciow prowadzilam juz na autopilocie ;)

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Haha ech ta kawa! Ja juz od godziny w lozku, brzuchem do gory, ale skora na brzuchu ciagnie jak glupia :/ no i sie jakims cudem rozbudzilam, a serio odtesciow prowadzilam juz na autopilocie ;)

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jak już się wgramole za kierownicę to mogę jechać ale moment wsiadania brrr. Mąż nagadal mnie na zmianę auta z rodzinnego espica-7osobowy, wysoko się siedziało[emoji16] na Audi bo już go nosiło. I w lipcu kupił audi,a w sierpniu zrobił dziecko, właśnie sobie uświadomiłam że pracowite miał wakacje- mój pan[emoji13]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja zamiast się wziąć za te podłogi o których pisałam to uskutecznilam drzemkę razem z moją 5 latka ;) zrobiłam sobie relaksujaca kąpiel i lezymy w łóżku,pewnie będę miała teraz problem z zaśnięciem a jak już zasne to wstane jutro o 10 ;)

Dzień dobry dziewczynki [emoji6] już nasikałam do pojemnika i zaraz lecę na ostatnie badanie przed ciąża... chyba nie jest zbyt wcześnie - jak myślisz Martussa82? Masz termin taki jak ja...

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kulam się od dwóch godzin. Każda pozycja woła o pomstę do nieba, czytam sobie zatem ksiązkę popełniając w łóżku nieustanne aeroby. Za oknem słońce (i nie chcę myśleć, że temperatura do tego słońca nie pasuje). Zbieram dupę w troki i ruszam na lokalne zakupy, zanim syn wstanie do szkoły.
Diabli wiedzą, ile mogę nosić, zatem komponenty obiadowe kupię na sztuki. :p

Dzień dobry w nowym (skończonym trzydziestym piątym) tygodniu! :D

Kochana @DaWo ... Ja się nie chwalę... :) Tak mi wypadł ten termin, noo... :happy2:
Dzień dobry!!!
No wiem [emoji16] dzień dobry, u mnie ptaszki śpiewają, słonko świeci no chyba że jest to złudzenie optyczno-słuchowe i też mam nadzieję że temperatura się dostosuje[emoji160][emoji274] mój syn ma dzisiaj zdjęcia w przedszkolu i mówię mu wczoraj, że założy dżinsowa koszule i spodnie,a on mi się pyta czy w tej koszuli będzie sexi? Ja nie wiem gdzie on te słówka łapie....

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry dziewczynki [emoji6] już nasikałam do pojemnika i zaraz lecę na ostatnie badanie przed ciąża... chyba nie jest zbyt wcześnie - jak myślisz Martussa82? Masz termin taki jak ja...

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja zrobiłam badania jeszcze przed świętami... :yes::yes:20 miałam ostatnią wizytę a w najbliższą sobotę udzielam wywiadu anestezjologowi w szpitalu. myślę, że czas najwyższy zamknąć przygotowania :D

Do góry