reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

U mnie w pierwszej ciąży czop podzielił się na dwie części i jedna odeszła i chlupnęła do toalety jak dostałam pierwszych skurczy... druga część została w palcach u doktora przed wysłaniem mnie na porodówkę z rozwarciem na 3 palce :) i ten czop w moim przypadku to był właśnie taki zbity glut... :)

reklama
U mnie w pierwszej ciąży czop podzielił się na dwie części i jedna odeszła i chlupnęła do toalety jak dostałam pierwszych skurczy... druga część została w palcach u doktora przed wysłaniem mnie na porodówkę z rozwarciem na 3 palce :) i ten czop w moim przypadku to był właśnie taki zbity glut... :)
Uwielbiam Was dziewczynki :-) :-) :-)
Dzięki takim opisom, ja żółtodziub, wiem czego się spodziewać :-) :-) :-)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

No tak czyli Asia zatrucia nie masz, poprostu ciśnienie. Kochana jeszcze trochę trzeba wytrzymać bo tak jak mówisz co masz zrobić... Ale dużo tego śluzu jakiś zbity że myślisz, że to czop? Ze mnie wiecznie sporo sluzu leci... Czop to raczej się nie saczy jak zwykły śluz tylko takie jednorazowy czop :) haha ale wytłumaczylam :) taki śluz zbity jakby.
A tak mi przez glowe ten czop przyszedl temu spytalam. To raczej taki sluz jak w dni plodne jak kurze jajko nie zbity glut ☺ kiedy wizytujesz teraz ja 19 w srode.

A tak mi przez glowe ten czop przyszedl temu spytalam. To raczej taki sluz jak w dni plodne jak kurze jajko nie zbity glut ☺ kiedy wizytujesz teraz ja 19 w srode.
To myślę że to zwykły śluz którego mamy teraz poprostu więcej. Szczerze to wpisałam sobie kiedyś w Google w obrazki jak wygląda czop :D żeby wiedzieć czego się spodziewać mniej więcej ;) ja wizytę mam 18 a więc dzień przed Wami we wt. Czekam z niecierpliwością.

To myślę że to zwykły śluz którego mamy teraz poprostu więcej. Szczerze to wpisałam sobie kiedyś w Google w obrazki jak wygląda czop :D żeby wiedzieć czego się spodziewać mniej więcej ;) ja wizytę mam 18 a więc dzień przed Wami we wt. Czekam z niecierpliwością.
Zrobiłam to samo :) Ja jeszcze ponad dwa tygodnie muszę czekać, ale może na USG się uda buźkę małej zobaczyć. Jutro ostatnie zajęcia w szkole rodzenia. Aż nie mogę uwierzyć, że ten czas tak szybko leci! ;)

Dużo teraz słyszałam o oleju z wiesiołka i naparze z liści malin. Zioła te nie przyspieszają samego porodu ale niby warto je stosować aby poród był lżejszy. I tak się właśnie zastanawiam czy nie zacząć. Napisałam dzisiaj do mojego gin czy w tym tyg mogę pić ten napar i brać olej i napisał że jak najbardziej. Slyszalyscie coś o tym?

Dużo teraz słyszałam o oleju z wiesiołka i naparze z liści malin. Zioła te nie przyspieszają samego porodu ale niby warto je stosować aby poród był lżejszy. I tak się właśnie zastanawiam czy nie zacząć. Napisałam dzisiaj do mojego gin czy w tym tyg mogę pić ten napar i brać olej i napisał że jak najbardziej. Slyszalyscie coś o tym?
Ja słyszałam, położna na szkole polecała głównie napar z liści malin, podobno robi dobra robotę ;)

reklama
Do góry