Klaudia_i_nikodem
Fanka BB :)
Nam od początku na szkole rodzenia mówiła żeby smarować krocze olejkiem migdałowym.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
he he he - dokładnie - wiesz - ojciec jest zawsze domniemany :-)A musi być taty[emoji39] przepraszam nie mogłam się powstrzymać [emoji57]
Witam Mamusie!Dzień dobry!
U mnie dziś zimno i pochmurnie. Wczoraj też tak było i jak wyszłam do apteki to mnie tak wygwizdało, że hej... Spałam potem i się grzałam przez 3h pod kołdrą.
@Karlik - nie szalej, tak jak marta mówi. Powiedz gościom, że każdy ma przynieść coś ze sobą na święta. Rozdziel obowiązki, popracuj trochę palcem wskazującym
@Martussa82 - gratuluję wyspania się jakie metody tym razem zastosowałaś?
Czytam sobie o tych czopach i śluzach i powiem wam, że ja już od kilku tygodni mam taki rzadki śluz jak w dni płodne i poważnie się zaczęłam martwić czy to nie wody płodowe, ale lekarz mówi, że jest ok. Chciałam sobie kupić te testery do sprawdzania samodzielnie w domu, ale jakoś nigdzie w aptece tego nie mają. Wam się udało może dostać takie paski do testowania czy nie ma wycieku wód?