reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

@Karlik sezon noszenia i tak to wygląda:
17634761_1414339981921464_7720392879970227079_n.jpg

A, że teraz wiosną dodrze pewnie do cna zrobiłam z nich to:

17903542_1414340021921460_4891478179323930753_n.jpg

17634837_1414340075254788_7976430603531547289_n.jpg

Wyszłam z założenia, ze gorzej już nie będzie.

Mam dziś spadek formy, w nocy Hanię atakował alergiczny katar, ona godzinę nie spała a ja trzy...

Buuu...

@DaWo - myślisz, że przenosisz??? :)
30sierpnia 2016r byłam u ginekologa i miałam dopochwowe badanie i pani powiedziała że teraz gdybym chciała dziecko to jest ten moment.... Dwa dni wcześniej z mężem była zabawa, 19września pojechałam i byłam we wczesnej ciąży, podejrzewam że tym badaniem jeszcze popchla co trzeba i z tego powodu stawiam na koniec miesiąca,no chyba że w tym sierpniu już coś się tworzyło...

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry dziewczęta. :)
Mnie ogarnia coraz większy strach przed porodem, tymbardziej, że zostałam sama jak palec.. Ojciec dziecka się nie odnalazł, policja też nie odnalazła... Nadzieja w mojej położnej, która swoją drogą jest po prostu Aniołem. Mam nadzieję, że zdążymy na akcje porodową. :)
Mi dzisiaj głowa pęka, leżę chyba cały dzień co by porodu nie Przyspieszyć..
Mam do Ciebie jeszcze pytanie czy jak odszedl Ci czop i Cie badali to tez pojawilo sie rozwarcie jakies?

DaWo, gratulacje udanej wizyty. Mała tez juz bezpieczna wagę ma:) super

Waraai, to teraz spokojniejsza możesz wyruszac w drogę. A na Polnej bylas?

Martussa, genialna jesteś....super reaktywacja butów...Mój też tak niszczy że az mi sie niechce denerwować tym. na dodatek jest mistrzem brudzenia spodni jak grają w piłkę bo robi ślizgi....:rofl: i na dodatek wszystkie spodnie przetarte na kolanach...jak był Mały i w przedszkolu nie miał tak wytartych spodni jak teraz...

Obiad sie robi...i odebralam dziś książke z Lidla Rodzinna kuchnia może mego synka zmobilizuje....bo w czwartek juz wolne a jak pogoda ma byc brzydka to trzeba coś wymyślić....

Mam do Ciebie jeszcze pytanie czy jak odszedl Ci czop i Cie badali to tez pojawilo sie rozwarcie jakies?
Szyjka poszła w dół o prawie 2 cm i rozwarcie na opuszek palca. Nie wiem jak jest na tą chwilę ale moja gin twierdzi, że wszystko jest nisko ale nie jak do porodu więc może jeszcze trochę pochodzę ;) a co do wydzieliny.. To ja teraz mam cały czas bardziej gęste takie.. I dość sporo a infekcja wyleczona...

Klaudia a Twoi rodzice lub rodzenstwo jesli posiadasz sa gdzies daleko? Moze Ci niedoszli tesciowie by Ci pomogli czy tez nie ma co liczyc?
Klaudia a Twoi rodzice lub rodzenstwo jesli posiadasz sa gdzies daleko? Moze Ci niedoszli tesciowie by Ci pomogli czy tez nie ma co liczyc?
Na niedoszłych teściów to nie bardzo teraz.. Są załamani. Do rodziców to ja się przeniosłam, nie miałam innego wyjścia właściwie, w jakimś stopniu mogę na nich liczyć ale... Wiadomo, nie jest to szczyt marzeń. Rodzeństwa nie mam...

Martussa - one wcale nie wygladaja źle te buty. jakby zimy nie było albo do szkoły autem :-)
marta:-) - też się "martwię tyloma wolnymi dniami od szkoły jak nie będzie pogody.

reklama
Ja tez sie boje tych zatruc itd ale co mam zrobic biore leki jak dostaje skierowanie jade na ip a oni mnie do domu zrobia ktg i tyle. Mysle ze moze temu ze nie mam bialka w moczu i nie puchne i te moje nadcisnienie jest przewlekle sprzed ciazy wiec podobno normy dla mnie sa wieksze bo to nie badcisnienie typowo ciazowe.
Mi dzis po glowie zaczelo choszic czy mi czop nie odchodzi tyle ze nie zabarwiony krwia bialy przezroczysty gesty sluz albo tak zwykla wydzielina.
No tak czyli Asia zatrucia nie masz, poprostu ciśnienie. Kochana jeszcze trochę trzeba wytrzymać bo tak jak mówisz co masz zrobić... Ale dużo tego śluzu jakiś zbity że myślisz, że to czop? Ze mnie wiecznie sporo sluzu leci... Czop to raczej się nie saczy jak zwykły śluz tylko takie jednorazowy czop :) haha ale wytłumaczylam :) taki śluz zbity jakby.

Do góry